Frisörsalong i Malmö, låg hyra! (ID: 1503)

location Malmö - Skåne

Din intresseanmälan har skickats

FrisörsalongSkönhet & hälsa

Omsättning

0-2 Mkr

Prisidé

0,2 Mkr

Area

35 m2

Hyra

2542 kr/mån

Platser

2 st

Beskrivning av Frisörsalong i Malmö, låg hyra! (ID: 1503)

Möjlighet att ta över en etablerad frisörsalong mitt i hjärtat av Malmö! Med en plats som har varit hem åt denna salong i mer än 20 år är det nu ditt tillfälle att äga och driva denna verksamhet. Beläget i den populära stadsdelen Lugnet, bara ett stenkast från en livlig gågata och flera parkeringsmöjligheter, ligger denna pärla.

Salongen har två stolar och en tvätt, vilket gör det lätt att ta emot kunder och ge dem den omsorgsfulla service som de har kommit att förvänta sig. Kunderna sträcker sig från lojala besökare från 20 år tillbaka till nyinflyttade eller drop-in-besökare. Salongen är öppen från måndag till fredag från kl. 10.00 till 18.00 och på lördagar från kl. 11.00 till 14.00.

På en yta på ca 35 kvm erbjuder salongen en mysig och avslappnad atmosfär för alla kunder. Hyran är otroligt överkomlig på endast 2542:-/månad inklusive vatten och el. Det finns också en espressomaskin, speglar, frisörstolar och mer som ingår i inventarierna.

Nuvarande ägare, som har drivit salongen i 7 år, lever utomlands mellan oktober och april och är ivrig att hitta en ny ägare som kan ta hand om och fortsätta att ge kunderna den högsta kvaliteten på frisörbehandlingar året runt. Så vad väntar du på? Köp nu för 200 000 kr inklusive inventarier och äg en fantastisk frisörsalong mitt i hjärtat av Malmö!

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer