Frisörsalong DK 5000 (ID: 1417)

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

FrisörsalongSkönhet & hälsa

Omsättning

0-2 Mkr

Prisidé

0,2 Mkr

Resultat

Vinst

Area

42 m2

Hyra

8200 kr/mån

Platser

3 st

Beskrivning av Frisörsalong DK 5000 (ID: 1417)

En mycket trevlig och charmig hårsalong finns nu till salu, som har funnits sedan 60-talet och ligger i ett attraktivt, vältrafikerat område nära Göteborg (ca 10 minuter från city). Ca 40 000 personer bor i området och i närheten. Det finns ca 3500 företag i hela kommunen. Objektet har utmärkt läge, nära busshållplats och parkering. Möjligheten att utveckla verksamheten är enorm.

Lokalen har en yta på 42 kvm. Det finns 3 stolar och 2 platser för schamponeringar. Nuvarande ägaren vill sälja den p.g.a. pensionering. Öppettider är i dagsläget måndag, tisdag och torsdag 10–18. Man är alltid fullbokad dessa dagar och omsättningen i genomsnitt för dessa dagar är ca 5 000 kr inkl. moms.

Hyran ligger på 8 200 kr per månad, inkl. värme, VA och moms, samt två parkeringar. Observera att öppettiderna är relativt korta och många boende önskar att salongen skulle vara öppet alla dagar. Obs: Adress lämnas vid personligt besök.

Prisidé: Säljaren vill sälja till bästa inkomna bud, dock lägst 200 000 kr.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

Mer information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer