Klinik i Uppsala

location Uppsala - Uppsala

Din intresseanmälan har skickats

MassageSkönhet & hälsaSjukgymnastik & rehabiliteringSkönhet & hälsa

Grundat

2009

Omsättning

2-5 Mkr

Resultat

Vinst

Area

120000 m2

Hyra

13000 kr/mån

Beskrivning av Klinik i Uppsala

Nu finns möjligheten att förvärva ett företag som funnits på marknaden ända sedan 2009. Verksamheten drivs idag både som klinik, butik och onlineförsäljning. Kliniken ligger i centrala Uppsala med behandlingsrum för massage och naprapati i anslutning till butiken. Läget är mycket bra med stora skyltfönster, 400 m till centralstationen och busshållplats utanför.

Anledning till försäljningen är att ägaren håller på att starta upp ett nytt företag i en annan kategori och känner att det är svårt att få tiden att räcka till båda verksamheterna samt att ägaren flyttat till Täby och det blir långt att pendla. Kliniken gick med vinst förra året och det finns möjlighet att behålla anställda massörer samt ett kundregister med över 3000 massagekunder.

Företaget har idag ett mycket gott rykte på marknaden både som klinik och butik. Verksamheten överlåts med lokal, kundregister, lager, samt alla nödvändiga inventarier om så önskas. Ägaren kan också tänka sig att hjälpa till vid en övergångsperiod. Endast överlåtelseavgift för lokalen ligger på 695000 kr. Ring eller mejla gärna Maria vid frågor kring verksamheten.

Telefon: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Fråga Mäklaren

   Telefon: Visa nummer