Fräsch frisörsalong med A-läge i centrum (ID: 1577)

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

0-2 Mkr

Prisidé

0,275 Mkr

Resultat

Vinst

Area

75 m2

Hyra

16100 kr/mån

Platser

3 st

Beskrivning av Fräsch frisörsalong med A-läge i centrum (ID: 1577)

Letar du efter en unik möjlighet att investera i en förstklassig och elegant frisörsalong med ett utmärkt läge? Då har vi precis vad du söker! Vi är stolta över att erbjuda en frisörsalong till försäljning som är belägen i ett av stadens mest eftertraktade områden.

Denna frisörsalong är på 75 kvadratmeter och har en hyra på cirka 16 100 kr inkl. moms per månad. Salongen har renoverats år 2021 för cirka 250 000 kr, och har tre klippstolar och två schamponeringsstationer, vilket ger gott om utrymme för att ta emot kunder. Salongen har också ett stort parkeringsområde mitt emot lokalen och tillgång till tvättstuga i byggnaden.

Faciliteterna i salongen inkluderar ett väntrum, ett område där klippning inte sker, två schamponeringsstationer och ett luftkonditioneringssystem. Detta fantastiska objekt har hög trafik från ett stort kontorshus mittemot, vilket ger möjlighet för många spontana kunder. Säljaren har drivit salongen framgångsrikt i två år, och området har cirka 5 000 kontorsplatser, vilket ger goda framtidsutsikter då området utvecklas mycket.

Pris: 275 000 kr.

Tveka inte att boka en visning idag genom att kontakta vår ansvarige företagsmäklare Michel Avide för att få mer information och vidare handläggning. Vänligen notera att all kontakt sker genom Mäklarjouren och ansvarig mäklare, så vi kan garantera en smidig och professionell affär. Låt oss hjälpa dig att förverkliga din dröm om en fantastisk frisörsalong med enastående läge.

Länk till annonsen på mäklarens sida

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer