Framstående och lönsamt företag inom taklösningar i Västra Götaland

location Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

20-50 Mkr

Prisidé

5-10 Mkr

Resultat

Vinst

Beskrivning av Framstående och lönsamt företag inom taklösningar i Västra Götaland

Är du intresserad av att ta över ett väletablerat och högpresterande företag i Västra Götaland? Vi erbjuder nu till försäljning ett välrenommerat företag specialiserat på taklösningar, känd för sin högkvalitativa service och imponerande kundnöjdhet.

Företagets höjdpunkter:

• Branschledande omsättning: Omsätter årligen mellan 18-25 miljoner SEK, vilket bevisar vår robusta affärsmodell och marknadsnärvaro.
• Stark vinstmarginal: Genererar en årlig vinst på ca 1,5 miljoner SEK, vilket understryker vår effektiva drift och lönsamhet.
• Utmärkta Kundomdömen: Vi är stolta över våra höga kundbetyg, vilket speglar vårt engagemang för service av högsta kvalitet.
• Omfattande tjänsteutbud: Specialiserade på taktvätt, takmålning, fasadtvätt och altantvätt. Våra avancerade tvättmetoder inkluderar högtryck och algbehandling.
• Bred kundbas: Tjänar en bred kundkrets, inklusive privatpersoner, fastighetsägare och föreningar, vilket säkerställer en stabil inkomstkälla.
• Avancerad digital närvaro: Företaget har en attraktiv webbplats, vilket förenklar kundinteraktioner.
• Etablerad marknadsposition: Verksamheten har varit framgångsrik i över 10 år, vilket har bidragit till ett starkt varumärke och en ledande position i branschen.

Det här är en unik möjlighet för den som vill äga och driva ett företag med en beprövad affärsmodell, en stabil och växande inkomst samt ett utmärkt rykte. Investera i ett företag som inte bara erbjuder ekonomisk avkastning utan också möjligheten att fortsätta att bygga på en framgångsrik historia.

Kontakt: För mer information, vänligen kontakta oss via formuläret. Missa inte chansen att ta över denna lönsamma och respekterade verksamhet.

LT

Lönsamma Taklösningar

    Fråga Mäklaren

      LT

      Lönsamma Taklösningar

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer

        Stolt samarbetspartner till

        bolagsplatsen
        bolagsplatsen
        bolagsplatsen
        bolagsplatsen
        bolagsplatsen