Framgångsrik konsultfirma med otroliga 50% EBIT

location Östergötland

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

5-10 Mkr

Anställda

10-30 st

Resultat

Vinst

Beskrivning av Framgångsrik konsultfirma med otroliga 50% EBIT

Välrenommerad konsultfirma med specialisering inom inköp, logistik, och marknadstillväxt till salu.

Om företaget:
Bolaget grundades år för över 20 år sedan med en vision att utveckla, importera, exportera och producera i lågkostnadsländer. Efter över två decennier av verksamhet har företaget blomstrat och positionerat sig som en marknadsledande konsultfirma med en unik förmåga att identifiera möjligheter på marknaden. Vår kärnkompetens ligger inom toppmodern kunskap inom inköp, logistik och marknadstillväxt, med en beprövad förmåga att effektivisera och generera framgång genom produktion i lågkostnadsländer.

Vår expertis:
Det som skiljer oss från mängden är vår förmåga att inte bara erbjuda högkvalitativa konsulttjänster inom inköp, logistik och marknadstillväxt, utan också vår förmåga att implementera dessa insikter med precision. Vår filosofi är enkel: Lär dig hur stora företag arbetar, anpassa och applicera den kunskapen på små och medelstora företag. Vi är experter på att flytta industrier, minska kostnader och effektivisera företag genom innovativa IT-lösningar.

Nyckelfunktioner:
• Löpande kontrakt: Bolaget har säkerställt flera stora löpande kontrakt, vilket garanterar en stabil och pålitlig inkomstström.
• Kompetent team: Med två dedikerade anställda och en flexibel resursbas på cirka 10 personer kan företaget skalas upp eller ned beroende på arbetsbelastning.
• Imponerande ekonomi: Bolaget har en årlig omsättning på 5-6 Mkr med en EBIT på 50%, vilket är en otrolig lönsamhet.

Affärsmöjlighet:
Detta är en unik möjlighet för den som vill ta över och driva en etablerad konsultfirma med en beprövad track record inom inköp, logistik och marknadstillväxt. Med pålitliga kontrakt, en kompetent arbetsstyrka och imponerande lönsamhet finns det stora möjligheter att bygga vidare på företagets framgång.

Kontakta oss för mer information:

Om du är intresserad av att ta över detta väletablerade företag inom konsultbranschen, tveka inte att kontakta oss för ytterligare information och diskussion om denna unika affärsmöjlighet.

Vi ser fram emot att höra från dig.

--

- -

  Fråga Mäklaren

   --

   - -

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen