Förvärva lönsam stuguthyrning och aktivitetsföretag i natursköna Vidsel, Norrbotten

location Älvsbyn - Norrbotten - Norrland

Din intresseanmälan har skickats

Äventyr & upplevelseanläggningHotell & turistnäringStug- & lägenhetsuthyrningHotell & turistnäring

Grundat

2012

Omsättning

4 Mkr

Resultat

Vinst

Fastigheten ägs av verksamheten

Ja

Beskrivning av Förvärva lönsam stuguthyrning och aktivitetsföretag i natursköna Vidsel, Norrbotten

Vi är stolta över att presentera en unik affärsmöjlighet för dig att ta över en mångsidig företagsverksamhet som har blomstrat sedan 2012. Vår verksamhet har sitt fokus på uthyrning av egna fastigheter och erbjuder även ett brett utbud av fritidsaktiviteter genom samarbetspartners. Detta gör oss till en attraktiv destination för naturälskande gäster och företagskunder.

Fastighetsportfölj: Vi äger och förvaltar inte mindre än 19 fastigheter, varav 7 av dem är i vårt eget ägande. De övriga 12 fastigheterna fungerar som förmedlingsobjekt där vi agerar som värdar och hyr ut i vårt eget namn. Denna diversifierade portfölj ger oss möjligheten att erbjuda våra gäster en mängd olika boendemöjligheter i natursköna omgivningar.

Mångfald av fritidsaktiviteter: Förutom våra boendemöjligheter erbjuder vi också en rad spännande fritidsaktiviteter genom samarbetspartners. Våra gäster kan njuta av hundspann, forspadling, fiske och mycket mer, vilket ger en komplett naturupplevelse.

Företagskunder: Vi har en betydande kundbas av företag, mycket tack vare den pågående satsningen är att bygga Europas största vindpark med över 1000 planerade anläggningar i området. Detta projekt öppnar upp möjligheter för att erbjuda boende och fritidsaktiviteter till de involverade företagen, vilket gör oss till en central aktör i detta storskaliga företagsprojekt.

Försäljning på grund av hälsoskäl: Det är med tungt hjärta som vi beslutar att sälja verksamheten på grund av hälsoskäl.

Öppna för att sälja hela eller delar: Vi är öppna för att diskutera försäljning av hela verksamheten eller enskilda delar av den, beroende på din vision och intressen.

Läge: Natursköna Vidsel, Norrbotten

Kontakta oss via formuläret för mer information!

SU

Sven U

SvU-SanU Services AB

  Fråga Mäklaren

   SU

   Sven U

   SvU-SanU Services AB

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen