Fastigheter med toppläge i Årjäng!

location Årjäng - Värmland

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

2-5 Mkr

Prisidé

5-10 Mkr

Resultat

Vinst

Area

8305 m2

Beskrivning av Fastigheter med toppläge i Årjäng!

Två fastigheter med toppläge i Årjäng, dels en industrifastighet med uthyrningsbar area om 5 855 kvm och dels en fastighet med butiker och bostäder, totalt 2 450 kvm. Fastigheterna ägs i, och säljs som, ett aktiebolag.

Industrifastigheten består av fyra huskroppar, varav två huvudbyggnader som ligger parallellt med varandra och en innergård däremellan. I fastigheten finns många olika utrymmen att hyra, vilket nyttjas av både företag och privatpersoner. De två huvudbyggnaderna är isolerade och uppvärmda. Fastigheten har ett attraktivt läge som är lättåtkomligt från alla genomfarter i Årjäng.

Den kommersiella fastigheten inrymmer ett Café, en Sushirestaurang, en vitvaru-butik och en optiker. Ovanpå ena delen av fastigheten finns tre lägenheter; en etta, en tvåa och en trea. Det finns också ett källarutrymme i fastigheten.

Båda fastigheterna värms upp med fjärrvärme och det är kommunalt VA. alla ytor är huvudsakligen uthyrda, och risken för vakanser beräknas som måttlig.

Kontakta företagsmäklare Fredrik Vidhamre för mer ingående information, sedvanlig sekretessförbindelse krävs. Frida Gustafsson, företagsmäklare och registrerad fastighetsmäklare i Länia, bistår i affären.

Länk till annonsen på mäklarens sida

User

Fredrik Vidhamre

Länia Värmland & Dalarna

Telefon: Visa nummer

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   Fredrik Vidhamre

   Länia Värmland & Dalarna

   Telefon: Visa nummer

   Mobil: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer