Exklusivt dag-spa med A-läge (ID: 1425)

location Centrum - Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

MassageSkönhet & hälsaSpaHotell & turistnäring

Omsättning

1 Mkr

Area

85 m2

Hyra

24000 kr/mån

Beskrivning av Exklusivt dag-spa med A-läge (ID: 1425)

Mycket trendigt, trevligt spa beläget på centralt toppläge i Göteborg är nu till salu. Verksamheten är mycket väletablerad, den har funnits över 20 år med en stor upparbetad kundkrets och känt varumärke. Man erbjuder bland annat följande tjänster: privat relaxavdelning med bubbelbad, massage, ansiktsbehandlingar med mera. Man har också försäljning av diverse hudvårdsprodukter. Lokalen ligger i bottenplan med fönster ut mot en vältrafikerad gågata med bland annat restauranger och hotell i närheten.

Kort information om lokalerna:

Det finns 3 behandlingsrum varav ett med bubbelbad, bastu, två duschar, relaxavdelning med bubbelbad samt en reception. Den totala ytan ligger på ca 85 kvm och hyran är ca 24 000 kr exkl. moms per månad. Man har även tillgång till ett källarutrymme om ca 30 kvm. Öppettider är enligt följande: måndag-lördag 10–19.

Lokalen är mycket fräsch och alla inventarier är i prima skick. Möjlighet till ökad omsättning genom införande av nya tjänster och produkter är enorma.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide. Mer information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer