Etablerat skönhetsföretag i centrala Uppsala

location Uppsala

Din intresseanmälan har skickats

SkönhetssalongSkönhet & hälsa

Omsättning

3,3 Mkr

Resultat

Vinst

Area

250 m2

Beskrivning av Etablerat skönhetsföretag i centrala Uppsala

Ett unikt tillfälle att förvärva en framgångsrik verksamhet inom skönhet och välbefinnande i hjärtat av Uppsala. Det här företaget har funnits sedan 2006. Nu är ägaren redo att byta karriär och utforska nya möjligheter, vilket skapar en spännande affärsmöjlighet för den rätta köparen.

Företagsfunktioner:

• Omsättning: Med en omsättning på 3,3 miljoner SEK har företaget visat sig vara stabilt och pålitligt när det gäller intäkter. Detta skapar en stadig grund för framtida tillväxt och utveckling.
• Vinstmarginal: Med en vinstmarginal på 20% har företaget uppnått imponerande lönsamhet. Denna höga vinstmarginal är ett tydligt tecken på effektivitet och god ekonomisk hantering.
• Mångsidigt utbud: Företaget erbjuder en mängd olika skönhets- och välbefinnande tjänster, inklusive laserbehandlingar, ansiktsbehandlingar, fotvård, och massage. Detta breda utbud av tjänster har bidragit till att bygga upp ett lojalt kundregister.
• Stort kundregister: Med över 20 000 kunder har företaget en stark och stadigt växande kundbas som kan utnyttjas för att öka omsättningen.
• Anställda och hyresgäster: Företaget har etablerat ett team av kompetenta och kvalificerade anställda som är redo att fortsätta leverera högkvalitativa tjänster. Dessutom hyr lokalen ut utrymme till andra verksamheter, vilket ger ytterligare intäkter.
• Rymlig nyrenoverad lokal: Den 250 kvadratmeter stora lokalen renoverades år 2022 sträcker sig över två våningar (entréplan och övervåning), vilket ger gott om utrymme för att erbjuda olika tjänster och samtidigt bekvämlighet för kunder och personal.
• Central placering: Företaget är centralt beläget i Uppsala, vilket ger hög synlighet och enkelt tillgänglighet för kunder.
• Garageplats: Hyresavtalet inkluderar även en garageplats för bekväm parkering.
• Förstahandskontrakt: Bolaget besitter förstahands hyreskontrakt.

Varför köpa detta företag:

Detta företag erbjuder en unik möjlighet att ta över en väletablerad verksamhet inom skönhet och välbefinnande med en beprövad historia och en stor kundbas. Med rätt vision och ledarskap kan den nya ägaren dra nytta av det nuvarande kundregistret och potentialen för tillväxt.

Om du är intresserad av skönhetsbranschen och vill äga och driva din egen verksamhet, är detta en chans du inte vill missa. Kontakta oss idag för mer information och för att diskutera denna fantastiska affärsmöjlighet.

C-

C -

  Fråga Mäklaren

   C-

   C -

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen