Enastående affärsmöjlighet: Diversifierat företag med fastigheter i Båstad och agenturer

location Båstad - Skåne

Din intresseanmälan har skickats

Prisidé

5-10 Mkr

Area

7261 m2

Beskrivning av Enastående affärsmöjlighet: Diversifierat företag med fastigheter i Båstad och agenturer

Nu presenteras en unik möjlighet för en driven familj eller affärspartners att ta över ett diversifierat företag med flera inkomstströmmar, fastigheter och potentiellt eget boende, beläget i hjärtat av Båstad - en av Sveriges mest attraktiva platser. Detta företag erbjuder inte bara en solid grund inom fastighetsuthyrning och kommersiell verksamhet utan också betydande expansionsmöjligheter, särskilt på den nordiska marknaden.

Översikt:

• Bostäder och kommersiella lokaler: Två lägenheter för eget boende, personal eller uthyrning, inhägnad tomt med utmärkt skyltläge, och 6-8 lokaler för både uthyrning och egen verksamhet.
• Exklusiva agenturer: Delägarskap i två exklusiva nordiska agenturer, etablerade verksamhet med lager. Enorm potential.
• Försäljningsrekord: Exceptionella försäljningsvolymer och överlägsen ranking på sökmotorer första året har gjort bolaget till marknadsledande inom segmentet på den första lanserade marknaden av totalt 4 som skall öppnas.
• Säsongsverksamhet: På området finns en etablerad säsongsbunden verksamhet med 30 års historia att samarbeta med eller komplettera sortimentsmässigt.

Utvecklingspotential: Med ett område på 7 261 kvm finns det omfattande potential för ytterligare expansion och utveckling av både befintliga och nya verksamheter. Den nära förestående lanseringen på ytterligare marknader erbjuder en spännande möjlighet till tillväxt och ökad lönsamhet.

Idealiskt för: Detta erbjudande passar perfekt för entreprenörer eller en familj som är intresserad av att kombinera ett attraktivt boende med ägande och drift av ett mångsidigt företag med stark tillväxtpotential.

Övergångsperiod: Nuvarande ägare är villiga att ge ett omfattande stöd under övergångsperioden för att säkerställa en smidig överlämning och framgång för de nya ägarna. Även en längre tid om så önskas.

Investeringsalternativ: Priset för detta unika tillfälle varierar från 6,5 till 14 miljoner beroende på önskad omfattning. Flexibilitet i betalningsstruktur, inklusive möjlighet till delbetalning med fastigheter, kan diskuteras.

Denna affärsmöjlighet representerar en sällsynt chans att förvärva såväl fastigheter och marks som ett etablerat och framgångsrikt företag med omedelbar inkomstpotential och utmärkta förutsättningar för framtida tillväxt.

F&

Företag & Fastigheter

  Fråga Mäklaren

   F&

   Företag & Fastigheter

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer