Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Företag till salu

E-handel inom heminredning (ID:1165)

 • E-handel - produkterInternetföretag (E-handel)
 • Plats: Västerås - Västmanland
 • Omsättning: 0-2 Mkr
 • Resultat: Vinst
 • Flyttbart företag: Ja

Beskrivning av E-handel inom heminredning (ID:1165)

Fullt utvecklad, snygg och användarvänlig webbshop inom möbler och heminredning. Kundregister och leverantörsregister finns inkluderat för verksamheten som har varit etablerad sedan 2014. De flesta kunderna är privatpersoner, men man kan även vända sig till företag. Då verksamheten tar mycket av ägarnas tid har parterna tagit ett beslut att sälja bolaget.

Vad köparen får:
Välfungerande hemsida plus betalningslösningar, kontakt med leverantörer, kundregister om ca 3 000 kunder registrerade för nyhetsbrev, Instagramkonto med 18 700 organiska följare. Man har många återkommande kunder och bra betyg via reco.se vilket ger bra konvertering.

För rätt person/personer kan denna sida vara en guldgruva. Google analyticskonto finns som man definitivt kan dra mer nytta av för att driva trafik än vad man har gjorts hittills. Webshopen är byggd i Textalk, kostnad 500 kr per månad. Övriga kostnader är bl.a. domän/email: 1 000 kr per år, synkade rekommendationer via reco.se: 500 kr per månad. Omsättningen hittills för 2019 är cirka 900 000 kr exkl. moms.
Enligt Branschorganisationen Svensk Handel är heminredning en av de absolut snabbast växande branscherna inom e-handel. Om Ni har ett intresse för möbler och inredning och/eller intresse för att driva webbshoppar är detta definitivt rätt tid och ett gyllene tillfälle att göra en investering.

Mer information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

Michel Avide

Mäklarjouren
 • Telefon: Visa nummer
Visa alla annonser från Mäklarjouren

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: https://www.bolagsplatsen.se/a/75234

  En sida av Corporate Classifieds AB