Lägg in en bevakning och få email så fort ett bolag läggs ut som matchar dina kriterier!

Bevaka sökningen

Företag inom Butik till salu i Halland

Visar 8
Bevaka sökningen

Butiker till salu i halland: Köp eller sälj en Butik

Letar du efter en butik i Halland att köpa eller sälja? Bolagsplatsen hjälper dig att köpa den perfekta butiken för just dig. Här hittar du flera butiker till salu i Halland . Alltifrån blomsterbutik, livsmedelsbutik, leksaksbutik, klädbutik, järnhandel, hälsokost, sportbutiker, bensinmack, heminredningsbutik samt flera godis- och spelbutiker och mycket mera! Klicka på annonserna för att se bilder, faciliteter, öppettider, tillstånd, ekonomisk information med mera.

Bolagsplatsen kan hjälpa dig att köpa eller sälja en butik i Halland efter dina krav. Använd filter och anpassa din sökning efter dina kriterier på omsättning, resultat och antal anställda. När du har hittat bolaget som passar dig tar du kontakt med ansvarig företagsmäklare via formuläret.

Bolagsplatsen grundades år 2006 och är Hallands största marknadsplats för att köpa och sälja butiker. Läs gärna vår guide: Så bygger du ett framgångsrik detaljhandelsföretag

Kom ihåg att Bevaka din sökning för att få e-mail när nya butiker i Halland som passar dina kriterier blir till salu. Vi rekommenderar även att du anmäler dig till vårt Nyhetsbrev för att ta del av nyheter och utvalda bolag till salu.

Stolt samarbetspartner till

bolagsplatsen
bolagsplatsen
bolagsplatsen
bolagsplatsen
bolagsplatsen
bolagsplatsen