Lägg in en bevakning och få email så fort ett bolag läggs ut som matchar dina kriterier!

Bevaka sökningen X

Företag inom Butik till salu i Stockholm

Visar 38
Bevaka sökningen

Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

  • 50% sålda inom 6 månader
  • Helt anonym process
  • Hitta rätt mäklare
Berätta mer

Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

  • 50% sålda inom 6 månader
  • Helt anonym process
  • Hitta rätt mäklare
Berätta mer

Över 30 st butiker till salu i Stockholm: Sök efter en unik butik idag

Letar du efter en butik i Stockholm att köpa? Bolagsplatsen hjälper dig att hitta den perfekta butiken; Här hittar du hundratals butiker till salu i Stockholm. Alltifrån blomsterbutik, livsmedelsbutik, leksaksbutik, klädbutik, järnhandel, hälsokost, sportbutiker, bensinmack, heminredningsbutik samt flera godis- och spelbutiker och mycket mera! Klicka på annonserna för att se bilder, faciliteter, öppettider, tillstånd, ekonomisk information med mera.

Bolagsplatsen kan hjälpa dig att hitta en butik i Stockholm som matchar alla dina preferenser. Använd filter och anpassa din sökning efter dina kriterier på bransch, omsättning, resultat och antal anställda. När du har hittat bolaget som passar dig tar du kontakt med ansvarig företagsmäklare via formuläret.

Bolagsplatsen grundades år 2006 och är Stockholms största marknadsplats för att köpa och sälja butiker. Läs gärna vår guide: Så bygger du ett framgångsrik detalhandelsföretag

Kom ihåg att Bevaka din sökning för att få e-mail när nya butiker i Stockholm som passar dina kriterier kommer ut på marknaden. Vi rekommenderar även att du anmäler dig till vårt Nyhetsbrev för att ta del av nyheter och utvalda bolag till salu.