Lägg in en bevakning och få email så fort ett bolag läggs ut som matchar dina kriterier!

Bevaka sökningen X

Företag inom Butik till salu i Skåne

Visar 14
Bevaka sökningen

Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

  • 50% sålda inom 6 månader
  • Helt anonym process
  • Hitta rätt mäklare

Fler än 10 st butiker till salu i Skåne: Köp en butik i Skåne idag

Letar du efter en butik i Skåne att köpa? Bolagsplatsen hjälper dig att hitta den perfekta butiken; Här hittar du flera butiker till salu i Skåne . Alltifrån blomsterbutik, livsmedelsbutik, leksaksbutik, klädbutik, järnhandel, hälsokost, sportbutiker, bensinmack, heminredningsbutik samt flera godis- och spelbutiker och mycket mera! Klicka på annonserna för att se bilder, faciliteter, öppettider, tillstånd, ekonomisk information med mera.

Bolagsplatsen kan hjälpa dig att hitta en butik i Skåne som matchar alla dina preferenser. Använd filter och anpassa din sökning efter dina kriterier på omsättning, resultat och antal anställda. När du har hittat bolaget som passar dig tar du kontakt med ansvarig företagsmäklare via formuläret.

Bolagsplatsen grundades år 2006 och är Skånes största marknadsplats för att köpa och sälja butiker. Läs gärna vår guide: Så bygger du ett framgångsrik detalhandelsföretag

Kom ihåg att Bevaka din sökning för att få e-mail när nya butiker i Skåne som passar dina kriterier kommer ut på marknaden. Vi rekommenderar även att du anmäler dig till vårt Nyhetsbrev för att ta del av nyheter och utvalda bolag till salu.

Stolt samarbetspartner till

bolagsplatsen
bolagsplatsen
bolagsplatsen
bolagsplatsen
bolagsplatsen