Lägg in en bevakning och få email så fort ett bolag läggs ut som matchar dina kriterier!

Bevaka sökningen X

Företag inom Hotell & turistnäring till salu i Stockholm

Visar 11
Bevaka sökningen

Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

  • 50% sålda inom 6 månader
  • Helt anonym process
  • Hitta rätt mäklare
Berätta mer

Hotell till salu i Stockholm: Över 5 st objekt just nu!

Letar du efter ett hotell i Stockholm att köpa? Bolagsplatsen hjälper dig att hitta ett hotell som passar dig. Just nu finns ett flertal hotell i Stockholm till salu. Klicka på annonserna för att se bilder, faciliteter, öppettider, tillstånd, ekonomisk information och mycket mer!

Bolagsplatsen kan hjälpa dig att hitta ett hotell i Stockholm som matchar alla dina preferenser. Använd filter och anpassa din sökning efter dina kriterier på bransch, omsättning, resultat och antal anställda. När du har hittat hotellet som passar dig tar du kontakt med ansvarig företagsmäklare via formuläret.

Bolagsplatsen grundades år 2006 och är Stockholms största marknadsplats för att köpa och sälja hotell. Här listas varje år hundratals hotell till salu. Läs gärna vår Guide Så startar du ett framgångsrikt hotell

Kom ihåg att Bevaka din sökning för att få e-mail när nya hotell i Stockholm kommer ut till försäljning. Vi rekommenderar även att du anmäler dig till vårt Nyhetsbrev för att ta del av nyheter och utvalda bolag till salu.