Butik Gävle Stad

location Gävle - Gävleborg

Din intresseanmälan har skickats

Kiosk & godisButik

Omsättning

3,2 Mkr

Anställda

2-10 st

Prisidé

1,95 Mkr

Resultat

Vinst

Area

77 m2

Hyra

14500 kr/mån

Beskrivning av Butik Gävle Stad

Nu får du en unik möjlighet till en rymlig charmig lokal på Gävles bästa gata. Godisparadiset kan du inte missa om du går igenom centrum. Väldigt uppskattad butik. Lokalen drivs som en Godisbutik med stort utbud av 1000 sorters godis, dricka och tobak. Pakethantering av DHL, SCHENKER, BRING och hemleveranspartner med Foodora och Wolt finns också för att utöka kassan.

Gävle är en stad full av rörelse med 102 904 invånare som grundades 1446, känd som cyklisternas stad. I närheten finns stora företag, restauranger, butiker med aktivt gående folk på gatorna. Många studerande, stenkast från Nygatan – populära Högskolan i Gävle som utbildar över 16 000 studenter samt 36 skolor och 14 gymnasium i kommunen. Väldigt bra pendlingsmöjligheter till och från Stockholm för dig som kanske söker något utanför.

Lokalen består av två plan totalt 80 kvm. Omsättning uppgår till ca 3 000 000 kr med en stadig ökande kassa, under corona-pandemin har omsättningen ändå hållit sig stabilt till 2 500 000 kr.

Inga lån eller leasing finns. Kassa för post och försäljning finns mot leasingövertag. Stor lager på övre plan finns med pentry, diskmaskin och personutrymmen. Fastigheten har en mycket bra hyresvärd.

Företag: Butik
Plats: Gävle
Adress: Nygatan 25
Yta: 77 kvm
Hyra: Ca 14.500 inklusive moms
Pris: 1 950 000 SEK
Omsättning: Ca 3 200 000 SEK stigande.
***Lager ingår ej***

För mera information, var vänlig och kontakta oss via Formuläret.
Var god respektera att all kontakt sker via Sthlm's Mäklarna.
Charbel Botros, Företagsmäklare

Charbel Botros

Sthlm's Mäklarna

Telefon: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Charbel Botros

  Liknande Företag till Salu

  Fråga Mäklaren

   Charbel Botros

   Sthlm's Mäklarna

   Telefon: Visa nummer