Budbilsfirma oms 18 MSEK (ID: 1572)

location Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

10-20 Mkr

Prisidé

7,5 Mkr

Resultat

Vinst

Beskrivning av Budbilsfirma oms 18 MSEK (ID: 1572)

Affärsmöjlighet i Stockholm! Letar du efter en lönsam affärsverksamhet i transportbranschen? Då är det här din chans att göra ett framgångsrikt drag! Vi presenterar en väletablerad budbilsfirma baserad i Stockholm, redo att övertas av en visionär entreprenör. Med en flotta på 5 budbilar och ett team av 10 skickliga och dedikerade anställda, är företaget väl rustat för att möta och överträffa kundernas förväntningar.

Genom att arbeta med tredjepartslogistik och ha avtal med ledande aktörer som DHL, är företaget väl positionerat för fortsatt tillväxt och framgång. Med en imponerande start i oktober 2022 har företaget på kort tid lyckats uppnå en årlig omsättning på cirka 18 MSEK. Denna snabba tillväxt är ett tydligt bevis på företagets potential och marknadsposition. Med en god omsättning och etablerade affärsrelationer finns det stor potential för att öka lönsamheten ytterligare. Att vara baserad i Stockholm, en av Europas ledande affärsdestinationer, ger en utmärkt möjlighet att expandera och betjäna en växande marknad. Med allt på plats, från fordon till personal och befintliga affärsrelationer, kan du börja generera intäkter från dag ett.

Pris: 7,5 MSEK.

Intresserad? Kontakta oss idag för att ta reda på mer och ta det första steget mot en lönsam affärsmöjlighet. Mer informations lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

Länk till annonsen på mäklarens sida

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen