Älvkarleby fiskecamping - förvaltningsobjekt

location Uppsala - Uppsala

Din intresseanmälan har skickats

CampingHotell & turistnäring

Prisidé

5,6 Mkr

Beskrivning av Älvkarleby fiskecamping - förvaltningsobjekt

Förvaltningsobjekt som överlåtes i bolagsform. Bolaget (Älvkarleby Fiskecamping AB, org nr 559176-2595) äger campingbyggnader och arrenderar mark i Älvkarleby på en ö i Dalälven. Bolaget hyr sedan ut mark och byggnader till en hyresgäst som bedriver campingverksamhet.

Förvaltningsbolaget totala intäkter är 960 000 kr/år och kostnaderna är ca 230 000 kr/år. Det ger ett överskott om ca 730 000 kr/år.

Fiskecampingen byggdes 1988. Campingen har öppet året runt och är känt för sitt fiske. Campingen lockar även gäster från utlandet. Campingen har under åren drivits av ett antal olika aktörer.
Det finns:
151 st campingtomter
30 st tältplatser
33 st stugor
2 st servicehus.

På campingen finns även badplats, lekplats, grillplatser, restaurang, café, beachvollybollplan, minigolf och promenadområden.

Det finns en padelbana som ägs av en tredje part.

Den totala ytan är 106 000 kvadratmeter fördelat på två olika öar i Dalälven.

På denna camping kan man lätt fördriva tiden med en mängd aktiviteter som finns att göra i kommunen samt direkt närhet till Gävle för cityaktiviteter.

Om företaget
Välkommen till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kommersiellt i Uppsala och Uppsala län. Vi är ett sammansvetsat team med mycket kunskap i bagaget för att kunna hjälpa dig på ett professionellt sätt genom hela affärsprocessen.

KP

Karl Persson

HEC Mäkleri

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  KP

  Karl Persson

  Fråga Mäklaren

   KP

   Karl Persson

   HEC Mäkleri