Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Företag till salu

Träningsapp som toppat listorna för den mest nedladdade appen i Appstore och Play

 • E-handel - tjänsterInternetföretag (E-handel)
 • Plats: Stockholm
 • Grundat: 2013
 • Omsättning: 0-2 Mkr
 • Anställda: 2-10 st
 • Resultat: Förlust
 • Flyttbart företag: Ja

Beskrivning av Träningsapp som toppat listorna för den mest nedladdade appen i Appstore och Play

Nu finns det möjligheten att förvärva träningsbranschens Netflix. Appen kan fungera som en egen fristående produkt likväl som ett komplement till någon verksamhet man har idag som behöver digitaliseras.

Filmappen inom träning som toppat listorna i både Appstore och Play tillgodoser ett tydligt behov på marknaden genom att göra träning tillgänglig var du än befinner dig. Starta appen i mobilen och direkt har du tillgång till 100tals instruktörsledda träningspass genom video on demand. Appen innehåller ett brett utbud av träningsfilmer där våra ca 50 000 medlemmar kan välja rätt träning för stunden då filmerna varierar mellan 10 minuter upp till en timma, och man kan välja bland många olika pass, bland annat Yoga, Pilates, Core, Pulsträning eller Dans. För att skapa en personlig och större upplevelse kan användaren enkelt skicka upp filmerna på teven via cromecast eller appleTV.

Appen är egenutvecklad och har en skalbar teknisk plattform som är utvecklad från grunder med kända programspråk vilket borgar för kvalitet och möjlighet att enkelt ta in externa konsulter för vidareutveckling vid behov. Appen riktar sig i första hand mot en internationell konsumentmarknad då den är förberedd för flera språk. Givetvis kan man fylla appen med vilken typ av filmer man önskar genom admingränssnittet.

Se bifogade Informations Memorandum.

Kontakta gärna Adam Wessblad för mer information via Intresseanmälan här nedan.

 • Telefon: Visa nummer

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: http://www.bolagsplatsen.se/a/71782

  En sida av Corporate Classifieds AB