Data/IT support med 50-tal avtalskunder

location Sverige

Din intresseanmälan har skickats

Grundat

2019

Omsättning

2 Mkr

Anställda

2 st

Resultat

Vinst

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Data/IT support med 50-tal avtalskunder

Jobbar ni idag med e-handelslösningar eller har ni den tekniska kompetensen så är detta ett lönsamt bolag som idag hjälper e-handlare med sin e-handel. Bolaget jobbar med en välkänd plattform och arbetet går ut på att hosta och erbjuda support till de befintliga kunderna. Finns även möjlighet att behålla personalen så länge som ni önskar, eller om ni har egen organisation som kan hantera serverteknik och den tekniska supporten. Man hjälper kunderna när de har tekniska frågor eller om de vill utveckla sin e-handel vidare. Idag görs ingen införsäljning till befintliga kunder utan de jobbar med de förfrågningar som kommer in. Här finns det en stor uppåtsida.

Bolaget har idag ingen egen lokal utan personalen jobbar online.

Företaget har gjort tekniska api lösningar för Fraktjakt, CDON, Fortnox, Postnord och DHL med flera. Samband med överlåtelse så delas all information om detta samt hur man kan fortsätta utveckla dessa tjänster. Om ni köper bolaget och behåller personalen i nuvarande form så räkna med ett resultat på 850-900,000 kr på sista raden. Nuvarande omsättning ca 2 miljoner. Om ni vill så kan ni ta in allt i helt egen drift och då blir resultatet ännu högre. Priset är baseras på att ni behåller bolaget i nuvarande form. Vill ni köpa bolaget utan personal blir priset något högre. Men allt är möjligt och går att diskutera vidare. Otrolig möjlighet då det finns utrymme att utöka kundbasen ytterligare med dagens organisation utan att kostnaderna blir högre.

Det som är extra bra med det här bolaget är att programvaran inte utvecklas av bolaget själva utan man ser till att kundernas plattform är uppdaterad. Det gör att utvecklingskostnaderna är begränsade med undantag av deras egna program och moduler. Sekrettesavtal kommer behövas för vidare diskussion.

Länk till annonsen på mäklarens sida

PJ

Peter Johansson

ehandelsmaklarna.se

Telefon: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   PJ

   Peter Johansson

   ehandelsmaklarna.se

   Telefon: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer