Lönsamt & inarbetat Industriföretag

location Skövde - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Mekanisk verkstadTillverkning

Grundat

2007

Omsättning

10-20 Mkr

Anställda

10-30 st

Resultat

Vinst

Generationskiftesföretag

Ja

Flyttbart företag

Ja

Area

700 m2

Beskrivning av Lönsamt & inarbetat Industriföretag

Efter år av tillväxt har bolaget nu en avancerad maskinpark med åtta moderna maskiner och skickliga CNC-operatörer som hjälper kunder att uppfylla högt ställda krav när det gäller precision för skärande bearbetning.

Företaget utför legobearbetning för verkstadsindustrin inom maskinbearbetning, svarvning, fräsning, borrning, märkning och montering, allt enligt kundens krav och önskemål.
Bolaget erbjuder kunder en så bra och komplett produkt som möjligt, som exempelvis svetsning, laser/vattenskärning, lackering, svarvning och olika ytbehandlingar etcetera.

Bolaget har hög kompetensnivå samt kundnöjdhet och arbetar ständigt med att förbättra interna processer, implementera nya bearbetningsmetoder samt att utveckla befintligt kvalitetsledningssystem ISO 9001.

Företaget ligger i expansiva Skövde kommun och har en god tillväxt och lönsamhet med en vinstmarginal på ca 10-15% EBIT.
EBITA nivå ca 20-25%.

För att tilldelas fullständigt prospekt krävs signerad sekretesshandling som bifogas i annonsen. Alternativ kontakta nedan ansvarig rådgivare.

Auktoriserad Företagsmäklare & Partner
Jim Edgren
Länia Företagsförmedling AB

Jim Edgren

Länia Västra Götaland

Telefon: Visa nummer

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Jim Edgren

  Fråga Mäklaren

   Jim Edgren

   Länia Västra Götaland

   Telefon: Visa nummer