Komplett förrådskoncept med digital lösning! Lönsam sidoverksamhet!

location Sverige

Din intresseanmälan har skickats

Grundat

2013

Omsättning

0-2 Mkr

Beskrivning av Komplett förrådskoncept med digital lösning! Lönsam sidoverksamhet!

Lagerkungen är ett snabbväxande och komplett franchisekoncept för att hyra ut förråd till privatpersoner och företag. Som franchisetagare inom Lagerkungen blir du en del av ett lättskött och lönsamt koncept i en expansiv bransch.

Konceptet inkluderar allt som behövs för att inreda en Lagerkungen-anläggning: förrådsinredning, skyltar, larm, videoövervakning med mera. Framför allt får du också tillgång till ett unikt IT-system, som är i framkant inom branschen. Lagerkungens system ger dig som franchisetagare en effektiv och mindre tidskrävande drift av anläggningen. Dessutom är det enkelt och smidigt för kunden vilket leder till hög kundnöjdhet. Som franchisetagare åtar du dig att ansvara för din verksamhet så att hela kedjan sköts enhetligt.

För att stötta dig som franchisetagare på bästa sätt har Lagerkungen också en uppbyggd och välfungerande organisation kring etablering, marknadsföring och IT.

Sedan 2013 har Lagerkungen tillhandahållit förrådsuthyrning online på Gotland. Idag finns det 8 stycken Lagerkunganläggningar i Sverige och fler ska det bli.

Vi söker dig som vill vara med på vår tillväxtresa.
• Du som är affärsmässig och resultatinriktad - Du är affärsmässig och har grundläggande kunskaper i ekonomi, och ser till att det som ska ske verkligen händer.

• Du som har ett nätverk på orten och är kommunikativ - Du är framåt och kontaktskapande och har förmåga att kommunicera med kunder, samarbetspartners och kollegor.

• Tillgång till startkapital - All verksamhet kräver ett visst startkapital för att komma igång.

Är du en entreprenör som vill inreda och driva lager med Sveriges smartaste förrådskoncept och har både driv och ambition så passar du in hos Lagerkungen. Vi gör plats för livet.

Anmäl ditt intresse till oss idag, för att få veta mer!

SS

Sofie Sjöqvist

Partnerverket Sverige AB

Telefon: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   SS

   Sofie Sjöqvist

   Partnerverket Sverige AB

   Telefon: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer