Kontorshotell med full beläggning i egen fastighet

location Vellinge - Skåne

Din intresseanmälan har skickats

FastighetsbolagTjänsteföretagHotell & turistnäring

Grundat

2006

Omsättning

2-5 Mkr

Anställda

0-2 st

Prisidé

50- Mkr

Resultat

Vinst

Area

1639 m2

Beskrivning av Kontorshotell med full beläggning i egen fastighet

Sällsynt tillfälle att förvärva ytterst välskött och attraktiv kontors- och handelsfastighet på ett mycket tillgängligt och centralt läge alldeles söder om Malmö, i ett mycket expansivt och dynamiskt område.

Totala utbytbara ytan är ca 1 639 kvm, fördelat över tre våningsplan och ett fyrtiotal olika lokaler och lokalkontrakt. Fastigheten är i dagsläget fullt uthyrd och drivs i ett s.k kontorshotell, där hyresgästerna hyr sin egen lokal men har tillgång till gemensamma konferensrum, pentryn och wc, mm.

Byggnaden uppfördes ursprungligen år 2008 och har därefter genomgått kontinuerlig uppfräschning samt mindre ombyggnader, för att idag hålla ett mycket gott och högklassigt skick. Under senare år har bland annat kök och de övriga allmänna ytorna genomgått uppfräschning och modernisering.

Samtliga lokaler är i dagsläget uthyrda och sedan många år tillbaka har efterfrågan på lokaler i fastigheten långt överskridit tillgången på tillgängliga rum. Lokalerna är i storlekarna ca 8-140 kvm.
Läget är ytterst tillgängligt, då den mesta service på orten har samlats i just detta området, som är ett handelsområde. Fastigheten ligger centralt men också alldeles i nära anslutning till motorleder, vilket ger korta avstånd till omgivande orter och Köpenhamn/Kastrup, som man når på 20-25 minuter.

Total byggnadsyta om ca 1 639 kvm,
Tomtareal ca 3 667 kvm.
Fastigheten säljs i bolagsform, det fastighetsägande bolaget driver kontorshotellet.

AH

Anders Hedenskog

Sundsstaden

Telefon: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   AH

   Anders Hedenskog

   Sundsstaden

   Telefon: Visa nummer