Kiosk, souvenir- och godisbutik med A-läge (ID: 1507)

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Kiosk & godisButik

Omsättning

0-2 Mkr

Prisidé

0,7 Mkr

Resultat

Vinst

Area

44 m2

Hyra

23000 kr/mån

Beskrivning av Kiosk, souvenir- och godisbutik med A-läge (ID: 1507)

Unik affärsmöjlighet i hjärtat av Göteborg centrum! En kiosk och souvenirbutik med AAA-läge, perfekt belägen i närheten av Göteborgs centralstation och flera populära hotell. Med ett pulserande affärs- och bostadsområde och en stadig ström av kunder, inklusive turister, är detta verkligen en plats där framgång väntar på dig.

Med en yta på cirka 44 kvadratmeter erbjuder denna lokal allt du behöver för att skapa en framgångsrik verksamhet. Hyran på endast cirka 23 000 kr per månad inkluderar till och med kostnader för el och vatten. Detta ger dig en exceptionellt gynnsam ekonomisk grund för att maximera din vinst. Öppettiderna är generösa och anpassade för att dra nytta av det pulserande stadslivet. Du kan välkomna kunder vardagar från 9 till 19, lördagar från 9 till 17 och söndagar från 10 till 15. Före pandemin nådde omsättningen imponerande 1,5 miljoner kronor per år.

Sortimentet är brett och tilltalande för en mångfald av kunder. Här hittar du allt från uppfriskande drycker och läckert godis till läskande glass, cigaretter och snus. Dessutom erbjuder butiken en mängd olika souvenirer och presentartiklar. Med befintligt tobakstillstånd kan du även dra nytta av en etablerad marknad för tobaksvaror. Den nuvarande ägaren har drivit verksamheten i åtta framgångsrika år och väljer nu att sälja på grund av pensionering. Detta är en unik möjlighet för dig att ta över en väletablerad verksamhet och skapa din egen framgångsrika framtid.

Pis: 700 000 kr.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide. Mer information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen