Gymi - populärt barngym

location Sverige

Din intresseanmälan har skickats

Skola & förskolaTjänsteföretagGym- & friskvårdsanläggningSkönhet & hälsaSport & fritidsanläggningSkönhet & hälsaBarn- och ungdomsträningSkönhet & hälsa

Grundat

2018

Omsättning

0-2 Mkr

Prisidé

0-2 Mkr

Resultat

Vinst

Area

200 m2

Beskrivning av Gymi - populärt barngym

Gymi Bromma som öppnades i slutet av 2018 är nu till salu. Det handlar om försäljning av den växande affärsverksamheten och franchise avtal.

Vill du jobba med barnfamiljer, hälsa och rörelse? Nu har du möjlighet att ta över den nuvarande verksamheten som visar en god och växande lönsamhet och har ett stort kundunderlag med fasta och nöjda kunder. Gymi har en utmärkt rykte i närområdet.

Gymi är ett finskt varumärke med barngymkoncept, lärarutbildningar och aktiverande möbler. Gymi i Bromma drivs enligt konceptet och med hjälp av Gymis handböcker och läroplan. Den som köper affärsverksamheten kommer att skriva franchiseavtal och få utbildning till konceptet.

Verksamheten drivs i fantastisk lokal på bra läge i Mariehäll. Hela lokalen är belägen i gatuplan och har ett bra skylt läge. I dagsläget innebär verksamheten klasser för olika åldersgrupper, dagläger under skolornas lov samt kalas och andra privata evenemang.

Bakgrund till försäljningen är att samtliga delägare har anställningar också i bolaget som äger Gymi -varumärket och vill nu satsa på utveckling och tillväxt av hela konceptet. Gymi i Bromma är för tillfället den enda anläggningen i Sverige.

Mera information om Gymi: www.gymi.se

Att starta egen Gymi på en annan ort är också möjligt!

CN

Christina Nurmi

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Fråga Mäklaren