Dynamisk och innovativ aktör specialiserad inom etikettindustrin

location Sverige

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

5-10 Mkr

Resultat

Vinst

Beskrivning av Dynamisk och innovativ aktör specialiserad inom etikettindustrin

Ett specialiserat företag inom tryckbranschen, fokuserat på självhäftande etiketter i varierande former. Bolaget har ingen egen produktion utan fungerar som en integrerad partner och koordinator för flera tryckerier som var och en är experter på specifika trycktekniker. Omsättningen för de senaste verksamhetsåret uppgick till ca 6,2 Mkr med ett rörelseresultat på ca 0,6 Mkr (justerat 1,5 Mkr). Prognosen för omsättningen 2024 bedöms till ca 7,5 Mkr med ett rörelseresultat på ca 0,8 Mkr (justerat 1,3 Mkr).

Bolaget erbjuder en helhetslösning som innefattar allt från att förmedla köp av etiketter från samarbetspartners till att sälja dem vidare till slutkunder. Bolagets service sträcker sig även till att omfatta allt förarbete som krävs för tryckning vilket inkluderar originalarbete, layout, design och konstruktion för att säkerställa den mest lämpliga trycklösningen för varje kund.

Bolaget har etablerat ett omfattande kundnätverk som täcker hela Sverige såväl som Europa. Trots sin storlek som ett mindre företag har de imponerat genom att dra till sig stora kunder. Kundkretsen varierar från små och medelstora företag till välrenommerade större företag.

Det finns stora utvecklingsmöjligheter i nuvarande verksamhet, särskilt inom marknadssegmentet för små och medelstora företag. Det finns betydande potential för tillväxt genom att förbättra och utöka tjänsterna inom originalarbete och grafisk design.

Diskussioner har också förts om att bredda erbjudandet till att inkludera ytterligare produkter för befintliga kunder, såsom reklamtryck, giveaways, företagsreklam och profilkläder.

I dagsläget har Bolaget inga anställda medarbetare utan verksamheten drivs av en konsult som arbetar 50%.

Länk till annonsen på mäklarens sida

User

David Stenberg

Bolagsbron

Telefon: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   David Stenberg

   Bolagsbron

   Telefon: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer