Bli delägare till en internationell, patenterad innovation som ämnar göra exit inom kort

location Finland

Din intresseanmälan har skickats

Tjänsteföretag

Omsättning

0 Mkr

Beskrivning av Bli delägare till en internationell, patenterad innovation som ämnar göra exit inom kort

Med tre patentansökningar har vi varit först i världen med att skydda en innovation för en mycket stor internationell vårdmarknad. Den första patentansökan har redan lett till ett patent.

Med hjälp av vår innovation får distributörerna av vår produkt riktigt starka försäljningsargument och samtidigt minskar miljöbelastningen på den stora marknaden mycket. Vår produkt är den första helt biologiskt nedbrytbara produkten på den relevanta stora marknaden. Vår produktutveckling och medicinska tester är klara, licens- och exitförhandlingar har redan börjat med 5 stora internationella jättar på området.

Vår emission är på maximalt endast 150 000 €, emissionen är redan nästan fulltecknad av parter som är bekanta med branschen. Minimiinvestering är 5 000 €.

Emissionen gör det möjligt att erhålla betydande stödfinansiering. Vi har gjort några små aktieemissioner, alla har tecknats väldigt snabbt.

PS: vårt företag har väckt internationellt intresse och har karakteriserats som ett av de hetaste startupföretagen i Europa. Vårt företag presenterades bl.a. På Nasdaq-väggen i New York.

For more information, please contact us via the form in English!

JH

J H

    Fråga Mäklaren

      JH

      J H