Anrika Freijs Skog & Trädgård AB till salu

location Gullspång - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Hem & trädgårdstjänsterTjänsteföretag

Grundat

1960

Omsättning

10-20 Mkr

Anställda

2-10 st

Prisidé

2-5 Mkr

Generationskiftesföretag

Ja

Beskrivning av Anrika Freijs Skog & Trädgård AB till salu

Freijs skog & trädgård i Hova med anor ifrån 1960-talet är idag en av den regionens mest inarbetade järnhandlare och trädgårdsbutiker med maskin service, med sett till storlek en mycket hög och jämn omsättning som ligger i spannet 10-15 miljoner kronor. Bolaget har gett minst 10% i vinst i princip alla år, ett högt nyckeltal för de flesta av landets järn och trädgårds handlare. Extra intressant är att omsättningen har ökat senaste tiden när trenden i de flesta runt om i Sverige minskat.

Verksamheten andas kvalitet i sitt hela utförande, några saker som är värt att nämnas är det stora premium utbudet, den kompetenta personalen som uppgår till total 4st och den långa historiken av omsättning och lönsamhet.

Vid vidare intresse och för att ta del av fullständigt prospekt, kontakta ansvarig Företagsmäklare Jim Edgren (SFR) Partner Länia Företagsförmedling AB

Jim Edgren

Länia Västra Götaland

Telefon: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Jim Edgren

  Fråga Mäklaren

   Jim Edgren

   Länia Västra Götaland

   Telefon: Visa nummer