Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Företag till salu

Åkersjöns camping och skidbacke - Jämtland

 • CampingHotell & turistnäring
 • Plats: Krokom - Jämtland
 • Omsättning: 0-2 Mkr
 • Priside: 2-5 Mkr
 • Resultat: Vinst
 • Restaurang: Ja

Beskrivning av Åkersjöns camping och skidbacke - Jämtland

I den jämtländska fjällvärlden återfinns Åkersjön och i byns utkant finner du skidbacken med dess camping som nu är till salu. Nuvarande ägare har drivit anläggningen sedan 2009 och vill nu sälja för att fokusera på sin hotellverksamhet som de driver i Åkersjön.

Skidliften som är en släplift av märket Doppelmayer är 1480 m lång. Motorn till skidliften är nyligen renoverad. Det finns 2 nedfarter plus ett antal skogsbanor. Utöver skötsel av skidlift och dess backar så finns det även skiduthyrning i anslutning till skidbacken. Rörelsen har ca 100 par skidor och pjäxor för uthyrning. Intill skidbacken och campingen finns restaurang Drivan som är ett populärt ställe både dagtid för skidturisterna samt kvällstid för campinggäster. För att förlänga säsongen har nuvarande driftare etablerat en cykelpark som snabbt har blivit populär. Du åker liften upp med cykeln och tar dig ner på bästa sätt i de olika cykelbanorna. Rörelsen har 6 st downhill cyklar för uthyrning inklusive alla skydd som behövs.

Campingen med sina 90 säsongsplatser för husvagnar är ofta fullbelagd vintertid. Utöver husvagnsplatserna finns det ett servicehus där det även finns en uthyrningslägenhet, 4 st uthyrningsstugor på ca 15 kvm och ett garage för pistmaskin mm.

Camping och skidlift är på markarrende.

Företagsmäklaren Calle Roos på Länia Företagsförmedling har huvudansvaret och besvarar alla frågor angående objektet.

Säljaren vill inte bli kontaktad direkt utan all visning och info går via mäklaren Calle Roos på Länia Företagsförmedling. Vänligen respektera detta!

Vi tillämpar konfidentiell hantering vid denna försäljning vilket innebär att intressenter får skriva på en sekretessförbindelse för att få ta del av den fulla objektbeskrivningen. Vänligen använd PDF-filen som finns tillgänglig längst ner på denna sida under rubriken “Dokument”.

Calle Roos

Länia Företagsförmedling, Jämtland
 • Telefon: Visa nummer
Visa alla annonser från Länia Företagsförmedling, Jämtland

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: https://www.bolagsplatsen.se/a/76631

  En sida av Corporate Classifieds AB