Upptäck nya Bolagsplatsen

Efter månader av hårt arbete kan vi nu stolt presentera vår nya hemsida! Den här lanseringen ligger i linje med en satsning på att växa i Sverige, men även på sikt utanför Sveriges gränser.

Vi har utökat hemsidan med en hel del nya, spännande funktioner och verktyg, allt för att göra upplevelsen för våra kunder och besökare ännu bättre än tidigare. Våra tre huvudområden Företag till salu, Franchise & Agenturer samt Fastigheter till salu är numera uppdelade på tre olika flikar så att man lättare hittar det man söker. Under respektive område har vi samlat all information man kan tänkas behöva, i kombination med en ny, snygg design. Du hittar även en flik med Kapital Sökes, där du kan hitta spännande investeringsprojekt.

Den nya sajten skiljer sig en del från den förra, som till exempel:

  • Nya Bolagsplatsen är SEO-anpassad, vilket genererar mer trafik
  • Sajten är anpassad så att den lätt kan översättas till olika språk för en möjlig utlandsexpansion
  • Våra premiumtjänster Target och Köparregister som underlättar jakten på att hitta sitt drömföretag eller fastighet, har fått större utrymme än tidigare, läs gärna mer om tjänsterna här!

90 % av Sveriges företagsmäklare använder sig av Bolagsplatsen.se för att hitta köpare till sina företag till försäljning. Månadens mäklare är ett nytt inslag i den här lanseringen, där vi varje månad lyfter fram en specifik mäklare i en viss region. Läs mer om detta här.

Har du några frågor kring den nya hemsidan är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på info@bolagsplatsen.se eller telefon: 08 660 46 40.

Till sist önskar vi er varmt välkomna till nya Bolagsplatsen och hoppas verkligen ni ska trivas!