Annons
Annonser

Månadens företagsmäklare

Charbel Botros

Grundare för Säker Förmedling och Säker Finans. Kommer från Restaurangbranschen som krögare och tidigare Rest & Barchef för flera av Sthlms största hotellkedjor. En gedigen erfarenhet inom förmedling upp till 50MSEK.

Läs mer

Sälja företag

Nyfiken på vaddin verksamhet
är värd?

Hitta en lokal värderingsman som kan värdera din verksamhet.

Hjälp med värdering

Ska dusälja ditt bolag?
Vi guidar dig rätt

Det finns mycket att tänka på när man står inför en försäljning av sitt bolag.

Till guiden

Anlita en företagsmäklare

En företagsmäklare eller företagsförmedlare är expert inom området företagsöverlåtelser. Det är ingen skillnad mellan en företagsmäklare eller en företagsförmedlare, det är snarare två olika benämningar på samma yrke. En företagsmäklare intar ofta en rådgivande roll och kan vara behjälplig både när det kommer till att köpa företag och att utannonsera företag till salu. På så vis kan mäklaren guida både dig som köpare och säljare rätt i överlåtelseprocessen.

Vill du komma i kontakt med en företagsmäklare kan du använda vår söktjänst här på Bolagsplatsen.se. Du kan filtrera din sökning utefter län för att lättare hitta just den mäklare som du är på jakt efter.

Tjänster du kan få hjälp med

En företagsmäklare kan bland annat hjälpa dig med att köpa företag, sälja företag, värdering, generationsskiften och företagsrådgivning.

Kontakta Bolagsplatsen.se

Har du frågor kring hur en företagsmäklare arbetar eller kan hjälpa just dig är du välkommen att kontakta vår kundtjänst så berättar vi mer.

Telefon: 08-660 46 40 (vardagar 8-17)
E-post: info@bolagsplatsen.se

En sida av Corporate Classifieds AB