Verksamhet inom byte & reparation av fordonsglas (ID: 1434)

location Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Reparation & underhållTjänsteföretag

Omsättning

3,3 Mkr

Anställda

3 st

Prisidé

1,6 Mkr

Resultat

Vinst

Beskrivning av Verksamhet inom byte & reparation av fordonsglas (ID: 1434)

Mycket välrenommerat företag inom byte och reparation av fordonsglas/glasmästeri i Västra Götaland finns nu till försäljning. Nuvarande ägaren har drivit verksamheten drygt tio år. Verkstaden är belägen i ett område med bra kundunderlag för både företag och privata kunder.

Verksamheten består av följande delar: byte och reparation av glas på fordon, fönster, dörrar, montering av fasadglas och glasräcken med mera. Man utför i stort sett alla tjänster inom glas. Man har både privatpersoner och företag som kunder, fördelningen är cirka 50% vardera. Man utför även reparationer genom försäkringsärenden både privat och till företag. Det finns idag även samarbete med bland annat kommunen och HSB för utförande av byten av glas och reparationer. Jobben utförs både på företaget och ute hos kunder.

Omsättningen är stigande för varje år, senaste bokslutet uppgick omsättningen till cirka 3,3 MSEK. Lokalerna är fullt utrustade, med inventarier i gott skick. Samtliga inventarier ingår i överlåtelsen.

Pris: 1 600 000 kr.

Adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer