Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Företag till salu

Välsorterad djuraffär i Värnamo (ID:1279)

 • ZoohandelButik
 • Plats: Värnamo - Jönköping
 • Omsättning: 2-5 Mkr
 • Resultat: Vinst
 • Area: 359 m2
 • Hyra: 25133 kr/mån

Beskrivning av Välsorterad djuraffär i Värnamo (ID:1279)

Mycket väletablerad djuraffär i Värnamo. I butiken finns det mesta till hund, katt, smådjur, fågel och akvariefiskar. Nuvarande ägaren har haft verksamheten i ca 6 år och vill sälja p.g.a. pension. Toppläge med många boende i området och hög genomströmning av kunder då verksamheten är belägen vid ett köpcentrum med många tillgängliga parkeringsplatser.

Omsättningen ligger på ca 3 400 000 kr exkl. moms. Observera att man lätt kan höja omsättningen genom ökade öppettider. Det går också att satsa mer på marknadsföring via sociala medier, utöka med tjänster som trimning, massörs och kloklippning mm. Dessutom har man en medlemsklubb med drygt 1500 kunder som man skickar ut erbjudande till. Har tillstånd till för att sälja levande djur.

Hyran är ca 25 133 kr per månad. Stort kontor/kök och bra lagringsutrymmen.
Butiksytan är 359 kvm.
Öppettider: vardagar 10-18, lördag 10-14, söndag stängt.

Sortimentet består av foder och färskfoder med tillhörande frysar, leksaker, koppel, halsband och alla andra tillbehör till de flesta husdjur. Lokalen är fräsch och det är många kunder i området som känner till butiken. Den enda kompletta zoobutiken i Värnamo.

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal. I köpet ingår alla inventarier, hela varulagret(inventering görs vid försäljning) och kassasystem(helt nytt). Verksamheten har under pandemin inte påverkats negativt.All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

Michel Avide

Mäklarjouren
 • Mobil: Visa nummer
Visa alla annonser från Mäklarjouren

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: https://www.bolagsplatsen.se/a/76607

  En sida av Corporate Classifieds AB