Väletablerat hundcenter med både fysisk butik och e-handel med stabil tillväxt!

location Eskilstuna - Södermanland

Din intresseanmälan har skickats

ButikTjänsteföretagInternetföretag (E-handel)

Grundat

2008

Omsättning

7 Mkr

Resultat

Vinst

Area

750 m2

Beskrivning av Väletablerat hundcenter med både fysisk butik och e-handel med stabil tillväxt!

Vi erbjuder en enastående affärsmöjlighet att ta över ett framgångsrikt hundcenter som har varit verksamt sedan 2008. Vårt företag är en mångsidig destination som erbjuder allt som har att göra med hundar. Vi har en fysisk butik på hela 500 kvm, nyrenoverad och utrustad med alla bekvämligheter. Här finns hundfrisör och ett mysigt hundcafé. I samma byggnad finns ett hunddagis med 70 hundar som behålls av nuvarande ägare. I lokalen finns en inhyrd massör och laserterapeut.

Unikt sortiment av välkända varumärken: Vi är stolta återförsäljare av alla de kända varumärkena inom hundvärlden och erbjuder ett unikt utbud som lockar kunder från hela landet till vår butik. Vår hundhall, ca 110 kvm, används för att arrangera kurser och träningar året runt, vilket ytterligare stärker vår position som en komplett resurs för hundägare. Utanför anläggningen finns en stor gräsyta för kurser under den ljusa årstiden

Mångsidig verksamhet: Vår verksamhet omfattar inte bara den fysiska butiken och hundhallen utan inkluderar också en välskött webbutik som enkelt hanteras via Abicart-plattformen. Vi erbjuder även onlinekurser samt kurser på plats för hundägare och har en engagerad personal som inkluderar engagerad butikspersonal, utbildad hundfrisör, friskvård, hundcafé utbildade instruktörer och hundpsykolog.

Omsättning: Vårt företag har en stabil omsättning på cirka 7 miljoner kronor och har visat stadig tillväxt. Dessutom är verksamheten lönsam med en lönebidragskomponent på 0,7 miljoner kronor utöver omsättningen, vilket bidrar till dess ekonomiska stabilitet.

• Butik: 3,1 MSEK, total yta 500 kvm. Hela lokalen ca 750 kvm
• Webbbutik: 2 MSEK
• Kurser: 0,8 MSEK
• Lönebidrag: 0,7 MSEK
• Övrigt 1 MSEK

Trogna följare: Cirka 4k följare på Instagram, 7,3k på Facebook och 16k prenumeranter på nyhetsbrevet

Lager: Lagervärdet uppgår till cirka 1,4 miljoner kronor.

Hög kundnöjdhet: Vi är stolta över att ha höga kundomdömen på plattformar som Google, Trustpilot och Boka direkt, vilket är en indikation på vårt engagemang för kvalitet och service.

Framtidsutsikter: Med en stark grund och ett utmärkt rykte finns det enorm potential att fortsätta utveckla och växa denna verksamhet inom hundvärlden.

För mer information, vänligen kontakta oss via formuläret.

LF

Louise Friberg

Eskilstuna Hundcenter

  Fråga Mäklaren

   LF

   Louise Friberg

   Eskilstuna Hundcenter

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen