Väletablerat f.d. tryckeri, med webbshop inom trycksaker och profilprodukter

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

E-handel - produkterInternetföretag (E-handel)Tryckeri & papperTillverkningReklam, marknadsföring & designTjänsteföretag

Grundat

1987

Omsättning

0,7 Mkr

Beskrivning av Väletablerat f.d. tryckeri, med webbshop inom trycksaker och profilprodukter

Är du grafiskt kunnig och vill få en startplatta till eget företag eller driver du redan idag ett tryckeri och söker fler kunder?

Vi säljer nu vårt väletablerade aktiebolag (samma ägare i över 30 år). Företaget har lång erfarenhet och kundbas från vår tid som tryckeri. I dagsläget arbetar vi tillsammans med flera olika pålitliga underleverantörer inom papperstryck och profilprodukter som sköter produktion och leverans till slutkunden, och har därmed ingen egen maskinpark, lokal eller anställda som behöver tas hänsyn till. För den som redan driver tryckeri finns här alltså en möjlighet att direkt ta över och producera själv till högre marginal.

Våra kundreferenser och omdömen är starka, vilket är en stabil grund att bygga vidare på. Trots en minskad omsättning under pandemin från ca 1,2 MSEK till 0,7MSEK finns det stora möjligheter att höja takten på verksamheten genom rätt engagemang och kompetens.

Detta är en unik möjlighet att ta över ett väletablerat och stabilt företag inom grafiska produkter och tjänster. Ta chansen att förvärva detta företag och sätta din egen prägel på verksamheten!

Vänligen kontakta oss via formuläret. Mvh Tommy

TT

Tommy T

  Fråga Mäklaren

   TT

   Tommy T

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen