Väletablerad Hemtjänstbolag med stabil tillväxt

location Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

Vård & omsorgTjänsteföretag

Grundat

2007

Omsättning

36 Mkr

Anställda

80 st

Prisidé

13 Mkr

Resultat

Vinst

Beskrivning av Väletablerad Hemtjänstbolag med stabil tillväxt

Bolaget startade sin verksamhet år 2007 och har numera en väletablerad position i Stockholms stad och Solna Stad. Bolaget är mycket välkänd i Stockholm och man får kontinuerligt in nya kunder. Under de senaste 5 räkenskapsåren syns en stabil tillväxt och prognoser pekar på att detta kommer att fortsätta även kommande år. Bolaget omsätter 36 miljoner kr och har ett resultat på 3 miljoner kr.

Ägarna har byggt upp ett framgångsrikt bolag med mycket fin historik. Då ägarna redan uppnått pensionsåldern vill man lämna över bolaget till rätt personer som kan fortsätta driva bolaget i samma riktning som ägarna. Verksamheten är helt självgående, utan ägarnas medverkan då man har bildat en välfungerande organisation. Man har anställt en föreståndare som driver bolaget, samt en verksamhetschef som ansvarar för bland annat kvalitén i bolaget, men även personalen.

Vår roll som företagsmäklare
Vi är marknadsledande inom vård och omsorgsbranschen och vi har skapat goda relationer till intressenter och företagsledare. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för Köparen och Säljaren

RS

Robel Samuels

Din Företagsmäklare

Telefon: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  RS

  Robel Samuels

  Fråga Mäklaren

   RS

   Robel Samuels

   Din Företagsmäklare

   Telefon: Visa nummer