Unikt projekt inom pålkapning (ID: 1502)

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Mark- & anläggningsarbetenBygg & entreprenad

Omsättning

0-2 Mkr

Prisidé

4,5 Mkr

Resultat

Vinst

Beskrivning av Unikt projekt inom pålkapning (ID: 1502)

Du kanske har drömt om att äga en unik och högpresterande firma inom pålkapning i betong och stål? Då är detta din chans att förverkliga din dröm! Vi presenterar en välrenommerad och mycket erfaren firma som har utvecklat en helt egen, unik lösning som har gjort dem till en av de mest eftertraktade firmorna inom branschen.

Firman använder en radiostyrd pålkapningsrobot för att utföra kapningen, vilket ger dem en betydande ökning i effektivitet och minskning i riskerna jämfört med traditionella metoder. Företaget utför pålkapning vid byggen såsom hus, broar, kajer, vägbyggen med mera och kan kapa både i stål och betongpålar. Kundkretsen består av entreprenadfirmor, både små och stora, inklusive PEAB och Skanska med flera.

Firman har funnits sedan 1988 och normalt sett brukar omsättningen ligga runt 1,6 – 1,8 MSEK per år. Men med nya ägare finns en enorm potential för tillväxt och utveckling. Ägaren arbetar ensam för närvarande och nu vill han sälja på grund av pensionering. Du får med allt du behöver i överlåtelsen: 2 pålkapningsmaskiner, 2 containrar, 1 lastbil (Volvo årsmodell -08), 1 kross, verktyg, reservdelar, telefonnummer, kundregister, hemsida och orderbok. Ägaren har också ett befintligt aktiebolag som kan överlåtas. Den nuvarande ägaren kan till och med tänka sig att stanna kvar i verksamheten under en övergångsperiod för att underlätta överlåtelsen.

Priset för denna fantastiska möjlighet är 4 500 000 kr. Detta är en sällsynt chans att förvärva en firma som är unik i sin bransch och som har potential att växa och utvecklas ytterligare. Tveka inte att ta kontakt med oss idag för att boka en visning och lära mer om denna unika möjlighet att äga en av de mest framgångsrika firmorna inom pålkapning i betong och stål. Vi är redo att hjälpa dig att förverkliga din dröm!

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer