Unik affärsmöjlighet inom golvvård (ID: 1524)

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

0-2 Mkr

Prisidé

0,25 Mkr

Resultat

Vinst

Area

125 m2

Hyra

18500 kr/mån

Beskrivning av Unik affärsmöjlighet inom golvvård (ID: 1524)

Mäklarjouren är stolta över att presentera en exklusiv möjlighet inom golvvårdsbranschen. Ett väletablerat företag inom sektorn står redo att överlåtas till rätt investerare. Med en framstående historia och en stadig plattform för tillväxt, är detta en affärsmöjlighet som inte bör missas. Företaget har en gedigen historia inom golvvård och är nu redo att föra denna framgångsresa vidare med dig. Med över ett decennium i branschen har den nuvarande ägaren format och utvecklat verksamheten till dess nuvarande nivå. Innan Covid-19-pandemin hade man en imponerande omsättning på 2,5 MSEK. Observera att verksamheten följer årstidsvariationer, med hög aktivitet under sommarmånaderna.

En generös lokal på 125 kvadratmeter står till ditt förfogande för att utveckla din vision. Med en hyra på endast 18 500 kronor inklusive moms, har du en ekonomiskt fördelaktig bas för din framtid. Även om den nuvarande ägaren på grund av hälsoskäl har varit tvungen att tacka nej till vissa uppdrag, så finns det otaliga möjligheter att utforska och expandera.

Företagets tjänsteutbud omfattar en bredd av golvvårdsrelaterade lösningar. Kundbasen inkluderar ledande leverantörer till stora företag med nära band till kommuner och myndigheter. Med en imponerande inventarievärdering på cirka 475 000 kronor, är du rustad för framgång. Dessutom öppnar den privata sektorn upp för en värld av möjligheter som väntar på din expertis.

I denna aktuella situation har omsättningen stabiliserats till cirka 1 MSEK. Covid-19 har påverkat vår verksamhet, men det innebär också en unik möjlighet för dig. Genom att utnyttja den orörda potentialen inom den privata sektorn kan du vara med och bygga upp framgång på nytt.

För mer detaljerad information om företagets ekonomiska prestanda och transaktionsvillkor, vänligen kontakta Mäklarjouren.

Länk till annonsen på mäklarens sida

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer