Väletablerad och populär spelbutik (ID: 1576)

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

2-5 Mkr

Prisidé

0,6 Mkr

Resultat

Vinst

Area

74 m2

Hyra

15500 kr/mån

Beskrivning av Väletablerad och populär spelbutik (ID: 1576)

Nu har du chansen att äga en spelbutik med ett utmärkt läge i Olskroken i Göteborg! Denna väletablerade verksamhet erbjuder en spännande möjlighet att ta över en framgångsrik butik med stort kundunderlag och en levande rörelse i området. Beläget nära hållplatser för både buss och spårvagn, och i ett område som pulserar av både bostäder och företag.

Med en total yta på 74 kvadratmeter och en hyra på cirka 15 500 kr exklusive moms per månad är detta en överkomlig investering. Man har även en yta om cirka 10 kvm för uteplats med bord och stolar. Om man vill finns det kapacitet att sälja fika såsom kaffe och bulle, samt även lättare mat som smörgåsar och varmkorv. Butiken erbjuder tjänster från både svenska spel och ATG, vilket breddar kundbasen och säkerställer stabila intäkter. Man har idag cirka 11 000 registrerade kunder på svenskaspel.se och 1 200 kunder på ATG.se, en av de största butikerna på Svenska Spel. Omsättningen ligger på cirka 2,2 miljoner SEK per år. Verksamheten är välkänd och välrenommerad, med den nuvarande ägaren som har drivit butiken sedan 2017. Man är även ombud för Postnord och UPS. Nu är det dags för en ny entreprenör att ta över, då den nuvarande ägaren går vidare till en annan verksamhet.

Priset för denna fantastiska möjlighet är 600 000 kr. Priset kan diskuteras vid en snabb affär, så tveka inte att kontakta oss idag för att få mer information och boka en visning.
Ytterligare information tillhandahålls efter undertecknande av sekretessavtal.

Länk till annonsen på mäklarens sida

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer