Unik affärsmöjlighet: Förvärva två framgångsrika jobbannonseringsplattformar!

location Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

E-handel - tjänsterInternetföretag (E-handel)

Omsättning

0,7 Mkr

Resultat

Vinst

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Unik affärsmöjlighet: Förvärva två framgångsrika jobbannonseringsplattformar!

Drömmer du om att äga en lönsam verksamhet inom jobbannonsering, marknadsföring och rekrytering? Här är din chans att förvärva två etablerade plattformar som gör det möjligt för företag att nå ut till kvalificerade jobbsökande. Dessa plattformar har bevisat sin framgång och är redo att tas till nästa nivå.

Varför ta över plattformarna?
I dagsläget används plattformarna på följande sätt:

1. Jobbannonsering - företag och arbetsgivare erbjuds en kraftfull kanal för att publicera sina jobbannonser och hitta de bästa kandidaterna.
2. Rekrytering/Bemanning - men hjälp av plattformarna når vi ut till relevanta profiler för att förse våra kunder med kandidater till deras öppna roller.
3. Marknadsföring - vi säljer annonsutrymme i Email- och SMS-utskick till våra medlemmar.

• Dubbla plattformar: Du får två jobbannonseringsplattformar under samma tak, vilket ger dig ett bredare spektrum av möjligheter att nå företag och jobbsökande. Ena plattformen riktar sig mot studenter och juniora talanger medan den andra har en mer senior prägel.
• Stor medlemsbas: Med över 50 000 registrerade medlemmar i databasen har du en omfattande pool av potentiella kandidater att erbjuda dina företagskunder. Plattformarna växer organiskt med i genomsnitt 3-4000 nya registeringar per månad.
• Företagsnätverk: Över 1000 företagskontakter har använt plattformarna, vilket innebär att du redan har en växande kundbas och potential för upprepade affärer.
• Kraftfull marknadsföring: Förutom att erbjuda jobbannonser, marknadsför vi även events och erbjudanden mot våra medlemmar via e-post och SMS, vilket ger dig flera intäktsströmmar.
• Integration och Automatisering: Plattformarna är fullt integrerade som Job Boards på Teamtailors Marketplace och har en egenutvecklad sökare för att hämta leads automatiskt från AMS. Dessutom har vi en API-koppling med AMS för att publicera jobbroller automatiskt.
• Tillväxtpotential: Med en nuvarande omsättning på cirka 700 000 kr finns det en enorm potential att skala upp affären för den som har branschkunskap och kontakter.

Denna affärsmöjlighet är idealisk för den som vill bli en central aktör inom jobbmarknaden eller för den som redan har erfarenhet inom branschen och vill utöka sin portfölj.

JR

Jonatan R

  Fråga Mäklaren

   JR

   Jonatan R

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen