Superfräsch blomsteraffär (ID: 1458)

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

BlommorButik

Omsättning

1,1 Mkr

Prisidé

0,25 Mkr

Resultat

Vinst

Area

200 m2

Hyra

28000 kr/mån

Beskrivning av Superfräsch blomsteraffär (ID: 1458)

Unik chans att överta en mycket stabil och lönsam blomsterbutik och presentaffär i expansiv del av Göteborg, mitt i ett mycket välkänt köpcenter med många besökande kunder. Kundkretsen är både boende i området samt beställningar från olika företag.

Fräsch och ändamålsriktig butik på cirka 200 kvm med bra beredningsutrymme för snittblommor och presentinslagning. Inbjudande inredning i lokalen, sortimentet består av massor av vackra presentartiklar och blommor. Butiken är ej kopplad till någon kedja och är fristående. Man kan koppla till Euroflorist eller interflora och omsätta mer.

Under årens lopp har man skapat kunskap kring vilka typer av snittblommor och presenter som är mest lönsamma och tack vare detta ökat marginalerna! Totala omsättningen per år ligger på cirka 1,1 MSEK. Öppettider är 10–18. Hyran är på ca 28 000 kr per månad inklusive moms. El tillkommer.

Butiken har funnits i ca 18 år och är välkänd och väletablerad. Denna fina verksamhet är ett fynd för en mindre familj eller par!

Begärt pris: 250 000 kr.

Adress och övrig information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal. För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer