Smarta och säkra barnprodukter med stor potential

location Dalarna

Din intresseanmälan har skickats

Grundat

2007

Omsättning

0-2 Mkr

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Smarta och säkra barnprodukter med stor potential

Är du passionerad om att underlätta familjelivets utmaningar med hjälp av innovativa lösningar? Här är din chans att ta över en väletablerad webbshop specialiserad på produkter för familjer på språng. Grundad i Sverige 2007, har detta företag en imponerande historia av att erbjuda flexibla, användarvänliga och högkvalitativa produkter designade för att göra familjelivet enklare och roligare.

Affärsöversikt:

• Design och utveckling: Alla produkterna är designade och utvecklade i Sverige av förälder med personlig erfarenhet av att vara småbarnsförälder samt experter inom textildesign.
• Patenterade och namnskyddat: Varumärket är skyddat i EU, USA och Storbritannien.
• Produktion: Produkterna tillverkas i Asien, vilket säkerställer hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser.
• Försäljning: Med en årlig omsättning på ca 100 tkr och över 10 000-tals sålda produkter totalt , har webbshopen en stabil grund med stor potential för ytterligare tillväxt. Produkter har tidigare sålts på flera butiker som bl.a designtorget och större barnbutiker.
• Marknad: Produkterna har implementerats på Amazons plattform och varulager i Sverige och en fortsatt utveckling på Amazon pågår för Tyskland och övriga europeiska marknader. Ett återförsäljarnätverk har påbörjats med några avtal för länder i Europa. Dialog har påbörjats om introduktion på större varuhuskedjor via digitala plattformar i USA.
• Flaggskeppsprodukt: Bästsäljaren – en bärbar barnsits – har sålts i tiotusentals exemplar världen över.
• Utvecklingspotential: Det finns enorm potential för ytterligare expansion och produktutveckling av det unika konceptet som produkterna har gemensamt.
• Anledning till försäljning: Säljes på grund av andra engagemang. En perfekt möjlighet för någon med energi och vision att ta verksamheten till nästa nivå.

Denna affärsmöjlighet erbjuder en unik plattform för att vidareutveckla ett redan framgångsrikt koncept. Med produkter som redan är älskade av tusentals familjer över hela världen, är detta din chans att göra ett bestående intryck på marknaden för barnprodukter.

Intresserad? Ta steget idag för att bli en del av en lönsam och meningsfull verksamhet som verkligen gör skillnad för familjer överallt.

För mer information och detaljer om hur du kan ta del av denna fantastiska möjlighet, vänligen kontakta oss via formuläret.

BW

Barnprodukter Webbshopp

  Fråga Mäklaren

   BW

   Barnprodukter Webbshopp

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen