Skönhetsklinik i centrala Halmstad

location Halmstad - Halland

Din intresseanmälan har skickats

Vård & omsorgTjänsteföretagSkönhet & hälsa

Omsättning

0,6 Mkr

Beskrivning av Skönhetsklinik i centrala Halmstad

Upptäck en fantastisk möjlighet att förvärva Skönhetsklinik Halmstad. Beläget i hjärtat av staden, endast 100 meter från torget, erbjuder denna klinik en idealisk plats för att bedriva framgångsrik skönhetsverksamhet. Med en yta på cirka 86 kvm på första våningen och en förmånlig hyra på endast 10 800 kr per månad är detta en investering du inte vill missa. Adressen till kliniken är Vallgatan 21, och du kan hitta den på följande länk: Karta.

På Skönhetsklinik Halmstad erbjuder vi ett brett utbud av skönhetsbehandlingar, inklusive injektioner, peelingar, ansiktsbehandlingar, laserbehandlingar, fotvård och nagelvård. Vårt erfarna team av specialister är skickliga inom områden som botox, fillers, trådlyft, ansiktsbehandlingar, laserhårborttagning, fotvård och nagelvård. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder högkvalitativa behandlingar och en personlig upplevelse.

Kliniken har varit verksam i Halmstad sedan 2019 och har etablerat sig som en pålitlig och populär destination för skönhetsvård i området. Med en genomsnittlig månatlig omsättning på cirka 50 000 kr (vänligen notera att jag endast arbetar 1-2 dagar i veckan i kliniken) finns det betydande möjligheter till tillväxt och framgång för den som tar över denna verksamhet.

Detta är en unik möjlighet att äga och driva en väletablerad skönhetsklinik i centrala Halmstad. Kliniken har en attraktiv plats, rimlig hyra och en stabil kundbas. Om du är intresserad av att ta över Skönhetsklinik Halmstad och fortsätta bygga på dess framgång, tveka inte att kontakta oss för mer information och för att boka en visning.

Kontakta oss idag och ta steget mot en framgångsrik affär i skönhetsbranschen!

HA

Hassanein Alhafed

  Fråga Mäklaren

   HA

   Hassanein Alhafed

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen