Skalbar digital plattform inom sjukvården

location Finland

Din intresseanmälan har skickats

Beskrivning av Skalbar digital plattform inom sjukvården

Digitalitet, skalbar effektivitet och kostnadsbesparingar är framtiden för vården.

De största utmaningarna inom hälso- och sjukvården är det lilla antalet personal och det dyra priset på tjänsten. Vi har utvecklat en digital tjänsteplattform för behandling och förebyggande av folksjukdomar som tar bort sjukvårdens kapacitetsbegränsning.

Vår digitala tjänst möjliggör förebyggande behandling och behandling i tidiga skeden samt behandlingsstödjande medicinsk behandling för ett massivt antal kunder utan ytterligare personalresurser eller belastar den nuvarande sjukvårdens kapacitet. Tjänsten är därför mycket skalbar och har obegränsad kapacitet, displayerna och effektivitetsdata talar för sig själva.

Vår tjänst har rönt ett enormt intresse inom både den offentliga och privata hälsosektorn och efterfrågan på vår skalbara, kostnadseffektiva tjänst kommer att explodera trots, eller till och med på grund av, spartrycket inom vård- och omsorgssektorn. Efterfrågan i kommunerna är stor och vi har redan kontrakt med flera kommuner. Effektiviteten av vår tjänst håller på att bli en vetenskaplig publikation som stödjer de bevis som redan uppnåtts.

Samarbetsavtalet som undertecknades i somras med ett svenskt hälsoteknikföretag är redan det första steget mot internationalisering. Vårt mål är att växa på mycket stora europeiska marknader mycket snabbt och internationellt.

Vår nyemission har redan tecknats av flera investerare och influencers inom hälsosektorn. Den senaste tiden har vi fått dussintals nya förfrågningar om aktieemissionen. Minsta teckning för att delta i emissionen är 5 172 € / 75 aktier.

JH

Jukka Huikari

Telefon: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   JH

   Jukka Huikari

   Telefon: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer