Restaurang verksamhet & mack med fastighet säljes

location Pajala - Norrbotten

Din intresseanmälan har skickats

(Bensinstation)HandelRestaurangMat & dryck

Prisidé

0,5 Mkr

Beskrivning av Restaurang verksamhet & mack med fastighet säljes

Nu har vi bestämt oss där vi kommer att avverka vår verksamhet i Junosuando. Vårt företag innehar en restaurangverksamhet där fastigheten ägs av oss. Utbudet är följande: Pizza, grillrätter, A La Carté samt serveringstillstånd med fulla rättigheter. Restaurangen har byggts om från en bensinmack. Restaurangen är på ca 200m2 och finns även källarplan som är ungefär lika stor.

Vi har lagt mycket tid på både fastigheten och restaurangverksamheten. Nytt tak har lagts under 2019 och delar av lokalen har byggts om under tiden vi har bedrivit verksamheten. Stort lager med kylrum och frysrum som byggts för 150 000kr. All restaurangutrustning har köpts in för närmare 500 000 kr. Allt är i mycket gott skick.

Fastigheten innehar även gamla pumpar och cisterner, men vi har inte kunnat starta även om vi har haft målet att starta och börja sälja drivmedel så har vi inte haft medel för det. Vi har 5 cisterner där 2 är besiktad och är godkända, för den intresserade kan man starta försäljning av drivmedel. Vi har haft kontakt med kommunen samt räddningstjänsten som har gjort sin bedömning för en eventuell uppstart av macken. Finns inga större hinder med att starta macken och alla handlingar kommer att lämnas över till den nya ägaren. Det enda som behövs för uppstart är likviditet vilket vi har saknat.

Finns många andra möjligheter med fastigheten utöver restaurangverksamhet samt att bedriva försäljning av drivmedel. Du kan även renovera den till boende och hyra ut till gruvarbetare. Man kan även bygga ut med baracker, stugor, hyra ut husvagnar etc. Tomten är stor och parkeringsmöjligheterna är enorma. Clinton har sin central för malmbilarna där chaufförerna behöver nånstans och bo. Det är brist på boende här i byn och kommer bli alltmer då Kaunis Iron växer. Det finns stor potential för den som vill köpa och det finns inte någon liknande fastighet med dessa förmåner i närheten.

Vi väljer att avyttra verksamheten då vi innehar restaurangverksamhet i en annan ort som är långt ifrån och saknar personal. Vi håller på att byta även bransch från restaurangbranschen. Vi har haft tankar med att bygga om verksamheten till boende som föreslagit här ovan men vi innehar andra verksamheter som vi renoverar och saknar tid för verksamheten i Junosuando.

För den som vill köpa hela verksamheten med fastigheten är priset = 1 200 000 kr,
Önskar du köpa endast fastigheten = 900 000 kr (restaurangutrustningen ingår ej och vi kommer att plocka bort den) Vill man köpa endast restaurangverksamheten är priset 500 000 kr + hyra kommer att tillkomma efter överenskommelse.

Vid en snabb affär finns möjlighet till att förhandla kring priset. Vi vill ha en smidig försäljning.
Om företaget
Vi bedriver restaurang verksamhet

KP

Karl Persson

HEC Mäkleri

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  KP

  Karl Persson

  Fråga Mäklaren

   KP

   Karl Persson

   HEC Mäkleri