Öströö Fårfarm – välrenommerat utflyktsmål och lammproduktion

location Varberg - Halland

Din intresseanmälan har skickats

Grundat

1987

Omsättning

10-20 Mkr

Anställda

10-30 st

Resultat

Vinst

Beskrivning av Öströö Fårfarm – välrenommerat utflyktsmål och lammproduktion

Nu finns möjlighet att förvärva välrenommerade Öströö Fårfarm – en verksamhet som kombinerar det bästa med att vara ett populärt utflyktsmål inom besöksnäringen i Halland och att driva ett ekologiskt lantbruk med egen lammproduktion.

Öströö Fårfarm är en charmig gård belägen i anslutning till natursköna Åkulla Bokskogar, strax söder om Varberg i Hallands län. Gården är ett av Hallands större besöksmål med besökare från hela Sverige men också många från Europa och en del från övriga världen.

Mat & fika i fantastisk miljö, gårdsbutik med kött, chark och delikatesser, en hantverks- eller ”får-ateljé” med bland annat kläder, fårskinn, inredning och hemslöjd lockar årligen över 50 000 besökare till Öströö. Besökare erbjuds även möjligheter att åka på lammsafari, fiska, hyra båt och vandra i de vackra intilliggande bokskogarna.

Utöver besöksnäringen och den uppskattade hanteringen av alla gäster bedriver man uppfödning av lamm och har ett eget gårdsslakteri med styckningsmöjligheter.

På gården som arrenderas finns välskötta byggnader och anläggningar som är anpassade för både djurhållning och besöksverksamhet. Utöver detta erbjuder de vidsträckta markerna på 150 hektar fina möjligheter till fortsatt expansion och utveckling.

Verksamheten leds och drivs med stort engagemang hos både ägare och personal. Företaget har haft en jämn och fin ekonomisk utveckling under lång tid. Bolaget har en omsättning på 15–20 Mkr, stabil ekonomi och levererar en bra lönsamhet.

Nuvarande ägare, som säljer av åldersskäl, söker en köpare som kan ta över och vill utveckla företaget och verksamheten vidare till nästa nivå.

Försäljningen är i första hand planerad som en aktieöverlåtelse gällande hela verksamheten, men ägarna är öppna för att diskutera olika lösningar och former för ett övertagande.

Ytterligare information och prospekt lämnas efter undertecknande av sekretessförbindelse. Ladda ner den direkt i denna annons under “Dokument” eller kontakta ansvarig mäklare.

Begärt pris: Kontakta ansvarig företagsmäklare för mer information.

Länk till annonsen på mäklarens sida

User

Patrik Alvhage

Länia i Halland

Telefon: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   Patrik Alvhage

   Länia i Halland

   Telefon: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer