Öströö Fårfarm – välrenommerat utflyktsmål och lammproduktion

location Varberg - Halland

Din intresseanmälan har skickats

Äventyr & upplevelseanläggningHotell & turistnäring

Grundat

1987

Omsättning

10-20 Mkr

Anställda

10-30 st

Resultat

Vinst

Beskrivning av Öströö Fårfarm – välrenommerat utflyktsmål och lammproduktion

Nu finns möjlighet att förvärva välrenommerade Öströö Fårfarm – en verksamhet som kombinerar det bästa av att driva ett ekologiskt lantbruk och lammproduktion med att vara ett populärt utflyktsmål.

Öströö Fårfarm är en charmig gård belägen i anslutning till natursköna Åkulla Bokskogar, strax söder om Varberg i Hallands län. Fårfarmen är ett av Hallands större besöksmål med grunden i ett ekologiskt lantbruk och lammproduktion där hela kedjan är samlad på gården. Gården har besökare från hela Sverige men också många från Europa och en del från övriga världen.

Utöver uppfödning av lamm och eget gårdsslakteri med styckning finns kompletterande verksamheter som årligen lockar över 50 000 besökare till Öströö. Det sker i form av lammsafari, mat & fika i fantastisk miljö, gårdsbutik med kött, chark och delikatesser, en hantverks- eller ”får-ateljé” med bland annat kläder, fårskinn, inredning och hemslöjd.

Det finns även möjligheter att fiska, hyra båt och vandra i de vackra intilliggande bokskogarna.

På gården som arrenderas finns välskötta byggnader och anläggningar som är anpassade för både djurhållning och besöksverksamhet. Utöver detta erbjuder de vidsträckta markerna på 150 hektar fina möjligheter till fortsatt expansion och utveckling.

Verksamheten leds och drivs med stort engagemang hos både ägare och personal. Företaget har haft en jämn och fin ekonomisk utveckling under lång tid. Bolaget har en omsättning på 15–20 Mkr, stabil ekonomi och levererar en bra lönsamhet.

Nuvarande ägare, som säljer av åldersskäl, söker en köpare som kan ta över och vill utveckla företaget och verksamheten vidare till nästa nivå.

Försäljningen är i första hand planerad som en aktieöverlåtelse gällande hela verksamheten, men ägarna är öppna för att diskutera olika lösningar och former för ett övertagande.

Ytterligare information och prospekt lämnas efter undertecknande av sekretessförbindelse. Ladda ner den direkt i denna annons under “Dokument” eller kontakta ansvarig mäklare.

Begärt pris: Kontakta ansvarig företagsmäklare för mer information.

Patrik Alvhage

Länia i Halland

Telefon: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   Patrik Alvhage

   Länia i Halland

   Telefon: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen