Olivolja etc - Etablerad delikatessbutik på Göteborgs premium handelsgata

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Grundat

2006

Omsättning

4 Mkr

Resultat

Vinst

Hyra

16639 kr/mån

Beskrivning av Olivolja etc - Etablerad delikatessbutik på Göteborgs premium handelsgata

Om Butiken Ta tillfället i akt att överta "Olivolja etc", en mycket uppskattad delikatessbutik belägen på den livliga och charmiga Haga Nygata, Göteborgs mest populära handelsgata. Sedan starten 2006 har butiken lockat till sig en dedikerad och lojal kundbas genom att erbjuda exklusiva matprodukter och unika presentartiklar. Med en väl etablerad närvaro och ett starkt varumärke inom sin nisch, representerar detta en fantastisk möjlighet att driva och utveckla en redan framgångsrik verksamhet.

Läge och Lokal Beläget i en attraktiv hörnlokal på Haga Nygata, omges butiken av andra populära verksamheter som antikhandel, caféer och leksaksaffärer, vilka alla bidrar till hög fottrafik och en dynamisk shoppingmiljö. Med närhet till spårvagnshållplatserna Järntorget och Hagakyrkan, och snart även en ny station via Västlänken, är läget mer än idealiskt för både lokala och tillresta kunder.

Affärsmöjligheter Denna affär erbjuder stor potential för expansion. Nya ägare kan dra nytta av möjligheter som att utöka öppettiderna, bredda sortimentet och intensifiera marknadsföringsinsatserna för butikens webbshop, vilket kan öka både räckvidd och försäljning avsevärt.

Kostnader och Förening

• Hyra: 16.639 kr per månad exklusive moms
• Fastighetsskatt: 1.256 kr per månad exklusive moms
• Driftkostnader: 1.422 kr per månad exklusive moms

Dessutom, som medlem i Haga Nygatas aktiva företagarförening, får du chansen att samarbeta med andra lokala företagare för att främja och förbättra gatans attraktivitet och kundupplevelse.

Sammanfattning Olivolja etc erbjuder en unik möjlighet att investera i ett välrenommerat företag på en av Göteborgs mest eftertraktade adresser. Med en fast kundkrets och oändliga möjligheter för tillväxt, är detta en drömstart för den passionerade entreprenören.

Kontakta oss idag via formuläret för mer information och för att ordna ett besök!

https://vimeo.com/930225033?share=copy

Oe

Olivolja etc

  Fråga Mäklaren

   Oe

   Olivolja etc

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer