Nischad premium-app djurpassning till salu

location Stockholm - Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

E-handel - tjänsterInternetföretag (E-handel)

Grundat

2020

Omsättning

0-2 Mkr

Prisidé

0,2 Mkr

Resultat

Vinst

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Nischad premium-app djurpassning till salu

Djurpassnings-app till salu!

Tajming och rätt tillfälle kan vara en avgörande faktor för ett koncepts framgång eller flopp. Nu finns möjligheten att förvärva en nischad app i perfekt tajming när världen öppnat upp och resandet tagit fart återigen.

Vi har utvecklat Petkeeper - en iOS och Android app med fokus på djurpassning privatpersoner emellan på ett enkelt och tydligt vis, med stor säkerhet för användaren. Identifiering sker med BankID. Det är alltså två appar som har utvecklats, en för vardera plattform. Ser identiska och funkar precis likadant, men koderna skiljer sig givetvis.

Läs mer om appen via https://petkeeper-leo.squarespace.com/. Domännamn för att skala upp varumärket äger vi i dagsläget och överlåter: www.petkeeper.se/nu, www.petkeeper.fi, www.petkeeper.no, www.petkeeper.dk

Petkeeper agerar mellanhand likt tjänster som TipTapp, AirBnb etc och tar en fast % (15%) vid varje förmedlad djurpassning (transaktion). Procentsats kan ni givetvis reglera själva. Rent tekniskt är den uppbyggd på native och .net core med högsta säkerhet genom bank-id med mera.

Har fyllt en google drive med lite dokument som visar hur backend ser ut, specificerat vad som utvecklats, lite förberedande marknadsföring etc. Kika via följande länk: https://drive.google.com/drive/folders/1LavpHGXuO1QtaDNVlljG9rdSYNcckxqS?usp=sharing

Varför säljs Petkeeper?
Petkeeper var tänkt att lanseras första kvartal 2020 och som känt gjorde pandemin intåg varpå allt fallerade och appen gavs aldrig chansen. Jag personligen väntade och höll ut så länge jag kunde. Det kostade mig pengar och pandemin blev långt utdragen. Jag blev tvungen att söka mig till en anställning och jobbar idag heltid på annat håll. Jag har inte möjlighet att fortsätta denna resa tyvärr och nu säljs alla inventarier och 100% av allt som finns. Byrån som utvecklat appen finns behjälpliga om man vill fortsätta samarbeta med de. Appen är utvecklad inhouse här i Sverige.

För att någon ska kunna visa genuint intresse så vill ni givetvis kika och navigera runt appen. Appen är inte ute för nedladdning som ni förstår men ni kan navigera runt med vissa begränsningar via följande länk: https://xd.adobe.com/view/fe3981fe-479a-4043-56b2-ce486fd87614-8808/screen/29746ea2-c6d4-45f6-b52d-3adf90c683f6

Gällande prisbild så inser vi att vi aldrig kommer få tillbaka pengarna vi lagt ned på att utveckla appen. En överlåtelse på 200 000:- har vi valt att lägga oss på. Koden är givetvis skriven enligt lagens alla regler och det är inga konstigheter. Är man genuint intresserad så koordinerar vi givetvis så ni får känna och klämma på appen.

AB bolag etc finns inte utan det är en inkråmsförsäljning.

lG

leo Gilliland

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Fråga Mäklaren