Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Företag till salu

Lönsamt och väl inarbetat företag inom säkerhetsbranschen

 • ElektronikHandel
 • Plats: Norrtälje - Stockholm
 • Omsättning: 5-10 Mkr
 • Anställda: 2-10 st
 • Priside: 2-5 Mkr
 • Resultat: Vinst

Beskrivning av Lönsamt och väl inarbetat företag inom säkerhetsbranschen

Spaak Säkerhet AB bedriver verksamhet i säkerhetsbranschen med inriktning på larm- och olika typer av egendomsskydd och är ISO-certifierade enligt SWE Q. Bolaget har sin bas i Norrtälje där de även bedriver en låsbutik i hyrda lokaler på Stockholmsvägen 26. Kunderna återfinns i Norrtäljetrakten och i hela Stockholmsregionen. Bolaget har även ensamrätt på ”Sluta Gräv” konceptet i Norrtälje och Östhammar.

Bolaget har en lång erfarenhet i branschen och är måna om att ge varje kund personlig service. Det är en omsorg som har belönat Bolaget med många återkommande nöjda kunder. Under de senaste 10 åren har Bolaget genererat en stabil omsättningstillväxt och positivt resultat. Omsättningen för det senaste redovisade året uppgick till ca 9,1 mkr med ett rörelseresultat på ca 0,7 mkr.

Utöver ägaren har Bolaget har fem anställda lås- och larmtekniker. Bolaget har även en medarbetare med F-skattsedel som framförallt ansvarar för ”Sluta Gräv” konceptet men även hjälper till som larmtekniker.

Bolaget har full orderbok och tvingas i dagsläget att neka uppdrag. För en ny ägare finns möjlighet att öka både omsättningen och vinsten genom att rekrytera fler medarbetare.

Katarina Bogardi

Bolagsbron
 • Telefon: Visa nummer
Visa alla annonser från Bolagsbron

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: https://www.bolagsplatsen.se/a/77231

  En sida av Corporate Classifieds AB